Foto door Austin Chan @ Unsplash

Online scriptiecursus

09 Nov 2020 15:00 - 13 Nov 2020 17:15

Komt je bachelor- of masterscriptie eraan en zie je daar nu al tegenop? Onze online scriptiecursus brengt daar verandering in! 

Binnen één week krijg je alle informatie die nodig hebt om jouw scriptie tot een succes te maken. In drie sessies leer je onder meer alles omtrent het vinden van een onderwerp, het afbakenen van je onderzoeksvragen en schrijven van een briljante conclusie. We organiseren de cursus dit jaar voor de vierde keer en ook ditmaal vinden de sessies volledig digitaal - en dus coronaproof - plaats!

Voor wie?

De cursus is zowel geschikt voor degenen die nog aan het begin van hun scriptietraject staan als voor degenen die al in (ver)gevorderd stadium zijn, of je nu met je juridische HBO-, bachelor- of masterscriptie bezig bent. Met alle doelgroepen is rekening gehouden bij de vormgeving van de cursus.

Hoe?

De cursus is geheel online. Vragen stellen is mogelijk via een chatfunctie. Voor aanvang van de cursus ontvang je de sheets van de verschillende presentaties en jouw persoonlijke inloglinks naar de sessies. Let op: er worden geen video-opnames verstrekt.

Wanneer?

Sessie 1 | Maandag 09 november, 15:00 – 17:30 uur. Inleiding en onderwerpkeuze & systematisch literatuuronderzoek
Sessie 2 | Woensdag 11 november, 15:00 – 17:30 uur. Onderzoeksvraag & onderzoekskader
Sessie 3 | Vrijdag 13 november, 15:00-17:30 uur. Onderzoeksmethoden & beantwoorden onderzoeksvraag

Alle verdere informatie over onze scriptiecursus vind je hierMail bij vragen naar cursus@hetrechtenstudentje.nl.

DEELNEMERS ONTVANGEN OP ZONDAGAVOND 8 NOVEMBER ALLE LINKS EN SHEETS VOOR DE CURSUS. Voorbereiden is niet nodig, wel is het handig om voor jezelf alvast eventuele vragen te noteren zodat je het meeste uit de cursus haalt.

* Annuleren van je ticket is mogelijk tot zeven dagen vóór aanvang cursus.

Via deze pagina kun je tickets kopen voor de online scriptiecursus van Het Rechtenstudentje. In een week tijd leer je alles over het schrijven van je scriptie. De cursus wordt meerdere malen per jaar georganiseerd.

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.