Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ongpst MaarWel Lkkr Hip W/ Dave Roelvink @De Soos #Pinksteren

event afgelopen

Ongpst MaarWel Lkkr Hip W/ Dave Roelvink @De Soos #Pinksteren

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

24 Mei 2015 23:00 - 25 Mei 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Hey Sexy,

Het eren van onze sexbom, en in vrije tijd koning, Wimpie DeL’Oreange heeft ons achtergelaten met een gevoel van leegte, jaloezie naar het majestueuze achterwerk van onze koningin en een katertje waar je U tegen zegt. Wij begrijpen het als je behoefte hebt aan wat heilige healing. Open daarom je geest en je bloesje want Pinksteren is eindelijk hier!

Het is de 49ste dag na pasen wat, zoals jullie allen zullen weten, betekend dat het tijd is voor #Party. Menig Nederlander is vrij dus wordt het moeilijk een achterdeurtje te zoeken om lekker ‘’gezellig’’ en burgerlijk, met je Pinkster-pik, op de bank de missionaris te knallen.

Zondag 24 Mei is de enige dag in het jaar waarop je je tot het randje kan vullen met geilige heiligheid en hemelse uitstorting. Het is tijd om ieder gaatje weer lekker helemaal vol te laten Pinksteren, Pentekosten en Sinken! En daar hebben we weer een toppertje voor weten te regelen, lieve geile bokjes. Niemand minder dan onze Holy-man, De meest sexy Dj van het moment, DJ Dave Roelvink aka Holy Rave, Sexy Dave ofwel ‘’de High Roeler’’ DJ Rave Doelvink zal deze mis vol zwaaiende baby-voeders, wild kletsende bilpartijen en ander hoogblond geweld begeleiden met de toorn God’s zelve! De Zoon kon de drang niet weerstaan en zal zijn wildbebaarde, goddelijke knar en OMG #SexyBody wellustig over ons podium laten glijden.

Ook gaan we de stomende semi-hemel, die wij inmiddels allen kennen als de Social Club, voor het eerst schaamteloos bevlekken. Ons Doel(vink, ha-ha...:|) is om de tent zo hard te laten schudden op haar grondvesten dat de bezetting van het maagdenhuis zal lijken op het logeerpartijtje van je 18 jarige zusje; veel gemekker maar weinig natte vinger werk.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de soos (#OMG de hipste club van Nedurrrland?!) voor een keer lekker coulant is aan de deur zodat wij de tent is netjes kunnen afbreken.
Dus, trek je stoute stampers aan, sla een kruisje in je agenda en doe de Dave! Ongpst maar wel Trekker is terug met een o-zo vette lekkerbekker in je bruine stekker! Fleshlightjes aan en duik die donkere grot in! De eerste die verdrinkt in sexy Vinkmeisters hemelsblauwe kijkers krijgt van ons een hele hoop shots vodka en een kusje. Van wie is nog een geheim.

#RaveMetDave #BlijDatIkGlij #OngpstHeeftSchijtAanUitgaansConventies

Heel veel

__...---***Line-Up***---...__


Bar: #laaghangings met


20+
23:00-05:00
VVK Vroegkomers- €8
VVK Lekker Gewoon - €12
Deur voor 12 uur - €11
Deur na 12 uur - €13
(Sorry!!! Dave was duur maar voor wat hoort wat!!)
Trek wat leuks aan.

We hebben de 25 Juli ook nog een gezellige knalfuif bij klamme handjes festival yo, Attend Hurrrr : https://www.facebook.com/events/1592536437657516/

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer