Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ongpst MaarWel Lkkr // Ballonnen & Hitjes // 9 Juli // Club Nyx

event afgelopen

Ongpst MaarWel Lkkr // Ballonnen & Hitjes // 9 Juli // Club Nyx

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

09 Jul 2015 23:00 - 10 Jul 2015 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Hello Sexy,

Met een tekort aan goede feestigheid, partijen en selfspot wordt het Amsterdamse uitgaansleven niks minder dan een misplaatste sleur wat je het meest zou kunnen vergelijken met zo'n verjaardag van je schoonmoeder waar je drugs probeert te verkopen aan de oma van je BeaBea. En laten we eerlijk zijn, uitgaan doet men met de intentie om naar bed te gaan met mensen die je net zo goed kent als de koningin en zo hard tot het gaatje gaan tot hij beurs is en je de komende 2 dagen weer smoesjes verzint om je kater te maskeren als een griepje. Enfin, Hier gaan we wat aan doen.

Donderdag 9 Juli staat Ongpst MaarWel Lkkr klaar om een klassiek feestje te knallen, En wat is een feestje zonder een overvloed aan foute muziek, Guilty pleasures, beuk tunes, nummertjes Giel Beelen kaliber, Slingers, verrassinkjes, het versieren van de ex van je beste vriend en natuurlijk... BALLONNEN. Wij zorgen ervoor dat het een partij van jewelste wordt met een shitload aan ballonnen met helium en een lintje met een stukje rubber waardoor jij lekker gezond blijft tot zover dat gaat bij Ongpst in de Nyx.

Ook in de aanloop naar onze hosting op het Klamme Handjes Festival op 25 Juli doen ze een ontzettend klamme en natte 2de zaal met een beetje disco een beetje house en een beetje waardoor je van het kastje naar de muur glijdt, Wij weten wat gekkigheid ook niet meer wat te verwachten van deze ontzettend dikke party!

Dus, Trek je stoute stampers, je lolbroek en je grapjas aan. Ongpst heeft geen wensen behalve jouw lekkere lichaam en een ontzettend goed humeur. Het is dus lekker wel elke dag feest.
Heel veel


20+
23:00 - 04:00
Donderdag 9 Juli
Club NYX
Trek wat leuks uit.

Locatie

Club NYX, Reguliersdwarsstraat 42, 1017 BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer