Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Oldskool at Tha Beach XL

event afgelopen

Oldskool at Tha Beach XL

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

09 Feb 2019 20:00 - 10 Feb 2019 02:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Groove Inc.’s Oldskool at Tha Beach gaat verder!

Nu Blijburg aan Zee gesloten is, heeft Groove Inc. een nieuwe lokatie gevonden. En wat voor één: we gaan naar The Beach! Deze voormalige bloemenveiling van Aalsmeer (rijksmonument Bloemenlust) is ruim 20 jaar geleden omgebouwd tot het grootste indoor-strand van Nederland: The Beach.

Het credo aldaar is “life is better at the beach”. Dat vinden wij ook, want onze Oldskool at Tha Beach-feesten zijn al 15 jaar een hit aan het strand. Op deze geweldige locatie draait Groove Inc. weer de lekkerste Boogie, Disco, Electro, Funk, Hiphop, Soul & Swingbeat  - van eind jaren ‘70 tot en met begin jaren ’90, met af en toe een nieuwe remake van een Oldskool track.

Zoals jullie van ons gewend zijn, is dit feest gratis toegankelijk. Je moet wel een gratis ticket regelen via Billetto.nl. Ticketlink: https://billetto.nl/en/e/oldskool-at-tha-beach-xl-tickets-323572

Parkeren is ook weer gratis.

Breng al je Oldskool-vrienden op de hoogte en bestel zo snel mogelijk je tickets (Let wel: zonder ticket geen toegang / maximaal 2 tickets per bestelling / beperkt aantal tickets verkrijgbaar).

De locatie ligt achter het Amsterdamse Bos en naast Schiphol.

Adres: The Beach – Oosteinderweg 247 A,  1432 AT,  Aalsmeer

Datum: Zaterdag 9 Februari 2019

Tijd: 21:00 – 02:00

DJ’s: Groove Inc.

Meer info: www.beach.nl & www.grooveinc.nl

Eventlink: https://www.facebook.com/event...

Organisator

Groove Inc. is een (V)DJ collectief en bestaat uit vier DJ's en een VDJ (Viewmaster) die de volgende muziekstijlen draaien: Soul, Boogie, Funk, Disco, Electro, Swingbeat en Hiphop. Ze organiseren Oldskool @ Tha Beach en Oldskool @ Tha College.

Locatie

The Beach The Beach, Oosteinderweg 247A, 1432 AT Aalsmeer

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer