Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ochtend Fit en Vitaal Tai Chi Nieuwjaarstraining! Tai Chi Apeldoorn 'Bron van Geluk'

event afgelopen

Ochtend Fit en Vitaal Tai Chi Nieuwjaarstraining! Tai Chi Apeldoorn 'Bron van Geluk'

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

09 Jan 2019 10:00 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

GRATIS Tai Chi en Chi Kung ochtend groepslessen op 9 januari 2019 om 10:00

Het is weer zover het nieuwe jaar is gekomen en de goede voornemens zijn weer klaar om in de praktijk te brengen!

Kom.naar de GRATIS Nieuwjaars ochtend training Tai Chi Chuan en Chi Kung in Apeldoorn olv Douwe Geluk. U mag kijken en ook kennis komen maken met deze intrigerende bewegingskunst uit China. Douwe Geluk geeft omdat het weer het nieuwe jaar is een GRATIS proefles aan u weg!

Krijg meer zelfvertrouwen, voel je eigen energie, doe Tai Chi tegen stress en burnout verschijnselen of welke andere reden dan ook. Wordt fitter, voel je vitaler en kom terug bij jezelf.

Jong, Oud en mensen met afstand tot het doen van sport zijn van harte welkom op de gratis nieuwjaarstraining bij de bron van geluk.

Kernwoorden: Rust, Relax, Samen bezig zijn, Tips en hulp, Coaching en begeleiding!

Leer: Yang, Chen, Wudang, Wu of Shaolin stijlen van Douwe Geluk zelf ! Ook verschillende series van Chi Kung zijn mogelijk, Yoga oefeningen mindfulness en meditatie.


Kom jij ook? Ja toch?

Voor meer informatie bel met Douwe Geluk: 06-51820257 of mail naar: fuyuan.apeldoorn@gmail.com

Locatie

Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer