Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

NYX TE GEK - Vrijdag 18 september

event afgelopen

NYX TE GEK - Vrijdag 18 september

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

18 Sep 2015 23:00 - 19 Sep 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

18 september beginnen we weer met een nieuw seizoen NYX te GEK. Het wordt weer tijd om jezelf te laten gaan in de ballenbak met quizmaster Geert, je scharnieren te smeren tijdens de soepele deuntjes in drie verschillende zalen. Aiscream zal weer een glimlach op je gezicht toveren met een leuke featuring achter de draaitafels. Laat je vooral verrassen want we komen met veel liefde en leukigheid, speciaal voor jullie.

***English***

NYX te gek. We Dutch people love to translate our Dutch ‘sayings’ into English. NYX te gek: Nothing too crazy! What we basically mean is that everything is possible and that club NYX is awesome. That’s exactly what you can expect from this club night. The music? Like we said. Nothing is too crazy. So expect lots of genres, but most of all expect a real party where your body is the boss and your brain just has to follow. The whole thing is organized by the first Amsterdam-based female DJ, named Aiscream. So apart from her experienced DJ-skills you can expect all the friends she made in the past 10 years she has been a DJ.

Zaal Hoofd:
✪ Aiscream JelievelingsDj + DJ Leroy Rey

Zaal twee doet ook mee:
✪ Hippe Types B (je boys Stxx&Lu)
✪ Juvanice
✪ DJ Sjonnie en Anita

Wee Cee:
✪ DJ Frankie Louise
✪ Tranny4/7 ft. Audrey Heartburn

Speciaal voor jou:
✪ Bal du Bac
✪ Game Master Geert
✪ Treasure Hunt
✪ The MealMakers
✪ Sinclairsisters

Open: 23.00-05.00hr
Entrance: presale 7,50 euro | door 10 euro

Love!

Organisator

Locatie

Club NYX, Reguliersdwarsstraat 42, 1017 BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer