Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

"Notes of a Dirty Old Man" - Notes is Back

event afgelopen

"Notes of a Dirty Old Man" - Notes is Back

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

28 Sep 2015 20:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Bar Bukowski presenteert

"Notes of a Dirty Old Man" - Notes is Back

Welkom bij het derde seizoen van Notes of a Dirty Old Man. Na de zomerstop zijn we terug van weggeweest. We gaan onwijs mooie dingen maken komend seizoen. Better be ready!

"Notes of a Dirty Old Man" is een literaire avond waar groot talent en gevestigde namen voordragen uit eigen werk. In het nieuwe seizoen hebben we elke editie een muzikaal intermezzo. Tevens zullen we de grenzen van de Nederlandse taal opzoeken met een groot gevarieerd programma van: proza, poëzie, theater, muziek, monologen, rap, spoken word en klein kunst.


Sprekers:

Quin Kempees / Jorina van der Laan & On Eva / Wieger Windhorst / Derek Otte / Peter Buurman / Jesse Laport & Fenna van der Groot

Entree blijft gratis!Deze line-up is mede mogelijk gemaakt door verhaaltjevoordedorst.nl“like the fox
I run with the hunted
and if I’m not
the happiest man
on earth
I’m surely the
luckiest man
alive.”

― Charles Bukowski, The Night Torn Mad With Footsteps

Organisator

Locatie

Bar Bukowski, Oosterpark 10, 1092 AE Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer