Nonsjalant

Evenement geannuleerd

Nonsjalant

Tickets vanaf 5,00 EUR

Locatie

Beschrijving

NONSJALANT

Vrijdag en-of zaterdagavond thuis op de bank zitten, op tijd naar bed gaan of bij je opa en oma op visite...helaas stappen Discotheken, Cafés en clubs massaal over na een 18+ reglement, NIET dus! 

Nonsjalant maakt uitgaan voor 16+ mogelijk op de leukste locaties in Nederland. Die wij omtoveren tot de nonsjalanste, slordigste en roekelooste feestjes die je zal meemaken. Dansjes doen en losgaan op de lekkerste Urban, Guilty pleasure en feesthitjes van nu en toen.

Heb jij je ticket al voor ons volgende evenement!? 

 1. Zorgeloos naar Nonsjalant jij bent dé eerste met een kaartje
 2. Roekeloos jij hebt altijd wel zin in een feestje en haalt op tijd jouw kaartje
 3. Slordig jij bent de slordigste van allemaal en koopt bij ons aan de deur net op tijd een kaartje...?

Locatie

Jongerencentrum De Poort Jongerencentrum De Poort, Geerke 8, 5235 HJ 's-Hertogenbosch

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.