Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Nondualiteit met Paul Smit

event afgelopen

Nondualiteit met Paul Smit

Vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

24 Sep 2023 13:30 - 16:30

Beschrijving

Een bijeenkomst over nondualiteit met Paul Smit.

Het lijkt alsof we een IK zijn die het leven in goede banen moet zien te leiden. Dit idee zorgt nogal eens voor verkramping, want vanuit dit IK-idee ontstaan de angst: "Ben ik wel goed genoeg?" en er ontstaat gepieker over het verleden en de toekomst. 

Nondualiteit is een zienswijze uit het oude India en zet de wijze waarop we naar onszelf en de wereld kijken, volledig op z'n kop. Die IK die je denkt te zijn, is namelijk illusoir. Nondualiteit verwijst naar het idee dat alles één bewustzijn is waarin alles verschijnt en verdwijnt en waarbij alles gaat zoals het gaat. Het inzicht dat het leven een geheel verzorgde reis is, inclusief alle pieken en dalen, zorgt doorgaans voor meer innerlijke rust. 

De inloop is vanaf 13:30 uur.
Start bijeenkomst: 14:00 uur
Pauze: 15:00 - 15:30
Tweede deel: 15:30 - 16:30 uur. 

De Roos
P. C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

De opbrengst van deze middag komt ten goede aan de Surprise-Me Foundation, voor ondersteuning aan mensen in de armste gebieden rondom Madurai (India). www.surpriseme.today


Locatie

De Roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer