Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Night of De Pier

event afgelopen

Night of De Pier

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

07 Apr 2018 20:00 - 08 Apr 2018 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Night of de Pier 2018

Tribute edition

Voor de 11e keer organiseert BB-Cool op zaterdag 7 april 2018 het regionaal bekende muziekfestival “de Night of de Pier” in Gasterij de Pier, Schansweg 3 Uden. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen.

Woodstock herleeft!

Deze versie heeft als thema “Tribute”. De acts zullen in de huid van “onze helden uit het verleden” kruipen en deze zo origineel mogelijk neerzetten. Wij zijn erin geslaagd om een top setup te contracteren die u zal terugbrengen naar de jaren 60-70-80, WOODSTOCK HERLEEFT!

Programma

20.15 – 21.15 Brabantzaal: Bob Dylan (Hard Rain)

20.45 – 21.45 Terraszaal: Santana (Fuente del Ritmo)

21.45 – 22.45 Brabantzaal: 10CC (10CC only)

22.15 – 23.15 Terraszaal: Joe Cocker (BB-Cool)

23.15 – 00.15 Brabantzaal: Chic/Nile Rodgers (Groove@work)

23.45 – 00.45 Terraszaal: Creedence Clearwater Revival (The Travelin' band)

Night of the Pier

 • Zaterdag 7 april
 • Gasterij De Pier Schansweg 3, Uden
 • Aanvang: 20.00 uur
 • Zalen open 19.30 uur
 • Kaarten € 11,00 (voorverkoop)

Organisator

Locatie

Gasterij de Pier Restaurant/Pannenkoekenhuis Gasterij de Pier Restaurant/Pannenkoekenhuis, Schansweg 3, 5406 TP Uden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer