Night of de Pier 2020

Evenement geannuleerd

Night of de Pier 2020

Tickets vanaf 11,00 EUR

Locatie

Datum

17 Okt 2020 19:30 - 18 Okt 2020 01:00

Beschrijving

Beste muziekliefhebbers,

Gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus hebben wij besloten om de Night of de Pier, gepland op zaterdag 28 maart 2020, op deze avond niet door te laten gaan. Wij gaan het festival verschuiven naar het najaar en wel naar zaterdag 17 oktober. De reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht u de kaarten willen retourneren dan is dat mogelijk. Voor kaarten die u besteld heeft via internet (billetto) dient u een mail te sturen naar: miesenjan@gmail.com en daarin aan te geven om hoeveel kaarten het gaat en uw bankrekeningnummer. Voor kaarten verkocht via de voorverkoopadressen kunt u terecht bij Gasterij de Pier. Nadere informatie over het programma op 17 oktober, volgt. Wij streven er naar om dezelfde bands vast te leggen. Excuses voor het ongemak.

BB-Cool

Locatie

Gasterij de Pier Restaurant/Pannenkoekenhuis Gasterij de Pier Restaurant/Pannenkoekenhuis, Schansweg 3, 5406 TP Uden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.