skip to main content

Nieuwjaarsconcert 2024 Harpe Davids

Nieuwjaarsconcert 2024 Harpe Davids

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

13 Jan 2024 15:00 - 16:15

Beschrijving

Traditiegetrouw opent het harmonieorkest van de muziekvereniging Harpe Davids haar muzikale jaar met een nieuwjaarsconcert. In de dorpskerk van Kethel speelt Harpe Davids o.l.v. dirigent Leo Simons.

Natuurlijk sluit het harmonieorkest af met de Radetzkymars van Johann Strauss. We nodigen iedereen uit om ook een muzikale toost uit te brengen op 2024.

Het concert is op zaterdag 13 januari om 15.00 uur in de Dorpskerk, Noordeinde 10 in Schiedam-Kethel en duurt tot uiterlijk 16:15 uur.

Gratis toegangskaarten kunnen aangevraagd worden via www.harpedavids.nl of via deze site.

Organisator

CMV Harpe Davids, muziekvereniging in Schiedam

Locatie

Dorpskerk Schiedam-Kethel, Noordeinde 10, 3121 KG Schiedam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer