New projects and investment info & workshops 11:00 tot 15:00 Hispanic American Expo Tierra Productiva.

Foto door Jonathan Pease @ Unsplash
event afgelopen

New projects and investment info & workshops 11:00 tot 15:00 Hispanic American Expo Tierra Productiva.

Tickets vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

26 Apr 2020 10:00 - 17:00

Beschrijving

(English) Hello, connection with Hispanoamerica!

Diverse, relevant, exciting: Hispanoamerica is the definitive market for industry and home this year we have taken it to a higher level.

Tierra Productiva offers the opportunity to find new suppliers and inspiration for high-quality products and innovation. We are the destination with more than 50,000 producers of goods and services worldwide.

More than 100 exhibitors await you to prove it, explore our sustainability path and be inspired by our exhibitions and product testing.

A whole show of trends, in Hispanic America Expo Tierra Productiva.
You can't miss it!

( español )Hola conexion con Hispanoamerica!

Diverso, relevante, emocionante: Hispanoamerica es el mercado definitivo para la industria y el hogar este año lo hemos llevado a un nivel superior.

Tierra Productiva brinda la oportunidad de encontrar nuevos proveedores e inspiración de productos de gran calidad e innovaciòn. Somos el destino con más de 50,000 productores de bienes y servicios a nivel mundial.

Mas de 100 expositores le esperan para demostrarlo, explore nuestro sendero de sostenibilidad e inspírese con nuestras exhibision y prueba de productos.

Todo un espectaculo de tendencias, en Hispano American Expo Tierra Productiva. 

Usted no puede faltar!

Locatie

MeetingDistrict MeetingDistrict, Blokhoeve 2, 3438 LC Nieuwegein

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.