Nee Zeggen Voor Vrouwen

event afgelopen

Nee Zeggen Voor Vrouwen

Tickets vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

21 Apr 2020 18:30 - 21:30

Beschrijving

Presentatie: Karin West
Theorie + oefenen


Kink Info workshop Nee zeggen voor vrouwen

ONLINE -niet op lokatie-

www.kinkinfo.nl


alleen vrouwen
omdat in deze workshop veel persoonlijke ervaringen en gevoelens gedeeld worden, ook van vervelende situaties


“Nee” zeggen is iets wat heel veel vrouwen, meisjes en meiden moeilijk vinden. De gevolgen van geen “nee” kunnen zeggen zijn divers: teveel beloftes maken, altijd te laat komen (omdat je agenda te vol is), heel vervelende dating, en seksuele ervaringen, veel te vaak overwerken, ruzie terwijl je iedereen juist tevreden wil houden, veel meer voor een ander doen dan wat er goed voelt voor jou, etc.
Veel vrouwen en meisjes wordt van jongs af aan – in het gezin en in de maatschappij – geleerd dat je beleefd moet zijn, behulpzaam, lief zijn en niet zo moeilijk doen. En het is -zeker in de kinky scene- helemaal niet erg om een ‘pleaser’ te zijn, maar het wordt vervelend als je daarmee over je eigen grenzen heen gaat omdat je onvoldoende geleerd en geoefend hebt wanneer je Nee mag zeggen, en hoe je dat eigenlijk aanpakt.

Ik (Karin) ben een echte pleaser en vroeger was ik een meisje wat geen “nee” kon zeggen. Ik kwam daardoor regelmatig in de problemen. En ik nam me voor om “nee” te gaan leren zeggen. Ik heb het uitgebreid onderzocht en zo hard geoefend dat ik niet alleen goed “nee” kan zeggen, ik heb verschillende manieren ontdekt voor diverse situaties. En dat wil ik met je delen.

In de workshop gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • voor jezelf bepalen waar de grenzen liggen tussen “ja” en “nee”
 • rustig nee zeggen lang voordat je grenzen bereikt zijn
 • laten merken dat je het meent
 • nee zeggen en toch iemand helpen
 • nee zeggen tegen iemand die de baas is
 • nee zeggen in dating situaties, of binnen een sm relatie
 • bepaalde situaties zien aankomen en voorkomen
 • nee zeggen volgens officiële methodiek

Je krijgt informatie, veel voorbeeldzinnetjes, tips en we gaan oefenen met mini-rollenspel (voor wie wil). Direct na de workshop ben je al beter in het aanvoelen van je grenzen, en nee zeggen voordat je je grenzen bereikt hebt.
Dit is niet een workshop zelfverdediging. Het is niet een workshop hoe je moet omgaan met mensen die plots jouw grenzen overschrijden, of andere situaties waarin je nee moet roepen. Het is een workshop die niet alleen maar gaat over kink. Dit is een workshop waarin je leert beter je grenzen aan te voelen, en aan te geven, bij vrienden, dates, familie, collega’s en andere mensen. Zodat je gelukkiger wordt in je dagelijks leven.

Deze workshop is alleen voor vrouwen en meisjes, omdat we het ook gaan hebben over dating en relaties en we wisselen persoonlijke ervaringen uit. Deze ervaringen zijn soms emotioneel (bijvoorbeeld bij grensoverschrijdingen) en ik vind het belangrijk dat er een “vrouwen-onderling sfeer” is waarin iedereen zich vrij voelt om ervaringen te kunnen delen.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We houden deze workshop in de winkel van Mister B, Prinsengracht 192, Amsterdam centrum.
De workshop vindt plaats buiten openingstijden van de winkel. Na de workshop is er gelegenheid voor private shopping voor de workshopbezoekers, speciaal met 10% korting.

workshops agenda

Locatie

Mister B Mister B, Prinsengracht 192, 1016 HC Amsterdam

Sprekers

Karin West
Ms Leather Netherlands 2020

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.