Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

NACHTPARADE | 25 SEPT | DE MARKTKANTINE

event afgelopen

NACHTPARADE | 25 SEPT | DE MARKTKANTINE

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

25 Sep 2015 22:00 - 26 Sep 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

☮ NACHTPARADE: Stadssafari ☮

Ga op avontuur en ontdek de betonnen jungle door de ogen van Tarzan. Glij zacht met ons mee, tussen de aapjes door als Jane. Kom verkleed, komt allen tegelijk en proef de parade van zó dichtbij dat het lijkt alsof Artis in het niets verdwijnt. Dit is de stadssafari, de Nachtparade op een betonnen ondergrond. Dansen, zweven, zingen en alles langer en langer, dan wanneer de zon opkomt. Dit is de Nachtparade, alleen voor de avonturiers, alleen voor iedereen met een passie voor kunst, muziek en cultuur.

Dit is voor de tijgers, die flirten in hun panterprintstring. Dit is voor de gorilla’s, die brullen en schreeuwen, maar eigenlijk op zoek zijn naar een vriendin. Dit is artifarti op nieuw niveau, dit is niet zomaar, nee dit is speciaal voor elke prooi. Pak je verrekijker, jachtgeweer en camouflagepak. Pak het, en kom mee op pad

Een avond vol creativiteit, verbazing en avontuur met live muziek, dj’s, acts, visuele kunsten en gekkigheid. Een mix van kunstenaars, muzikanten, creatievelingen, jonge talenten en oude bekenden zullen onder supervisie van de Nachtdivisie en Lotgenoten een magische nacht creeren.

Dresscode: dieren

☮ LINE UP ☮
GERD (4lux, Clone)
Disco Dolly Soundsystem (Max Abysmal, Tim Hoeben, Guy Gravier & Chamireaux MC)
Alex Salvador b2b Daan Groeneveld
L'Atelier
Lumière
Faux
Carte Blanche


☮ BANDS ☮
Hicafuso Rythm Ensemble
Collectief Explosief
Trikosis


☮ PARTNERS ☮
Donker Collective
Dutch Acid Family
Humans Of Festival


TICKETS
1 | Vroege Vogel | SOLD OUT
2 | Dansende Dodo | €14,-
3 | Paradepaarden (groep tickets) | €50,- ex fee (4 tickets)

TICKETS | https://goo.gl/zJyP5H


☮ Nachtparade ☮
☮ De Marktkantine
☮ Vrijdag 22:00 tot zaterdag 05:00
☮ House, disco, live muziek, live acts & kunst
☮ 18+


Follow us
Lotgenoten
De Nachtdivisie

Organisator

Locatie

De Marktkantine, Jan van Galenstraat 6, 1051KM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer