Nacht van het Westland Kennedymars & LDW-110 km

Nacht van het Westland Kennedymars & LDW-110 km

Tickets vanaf Gratis

Datum

28 Okt 2022 20:00 - 29 Okt 2022 20:00

Beschrijving

Tijdens de Nacht van het Westland kun je het Westland bij nacht beleven. De Long Distance Walk (110 km) start om 20:00 uur, als het al donker is. Je wandelt door mooie natuurgebieden, polders, de duinen, langs de Zandmotor, over het strand en uiteraard door het kassengebied waar deze streek bekend om staat. Tijdens deze tocht wandel je ook nog door de mooie streek Midden-Delfland en het kleinste dorp van Nederland 't Woudt (38 inwoners). Je moet de 110 km binnen de 24 uur (incl. rustpauzes) hebben volbracht.

De Kennedymars start om 21:00 uur. Goed om te weten: de 80 km gaat niet door Midden-Delfland. Je moet de 80 km binnen de 20 uur (incl. rustpauzes) hebben volbracht.

Deelname aan Nacht van het Westland Kennedymars & LDW is alléén mogelijk via online inschrijven. Wil je je aanmelden, klik dan op  
https://www.wandel.nl/evenemen...

De online inschrijving gaat 1 september 2022 vanaf 09:00 uur open en inschrijven kan tot en met 21 oktober 2022 om 23:59 uur. 

De verzorging is in het inschrijfgeld inbegrepen. Deelname aan de Kennedymars bedraagt € 28,- voor een KWbN-lid en € 29,- voor een niet lid. Het inschrijfgeld voor de LDW 110 km bedraagt € 38,- voor een KWbN-lid en € 39,- voor een niet lid. Ook is het mogelijk bij de online inschrijving een trofee als herinnering á € 15,- en/of een shirt (beschikbaar in de maten M, L en XL) á € 20,- te bestellen. 

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.