Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

MOOD w/ ERIC CLOUTIER + JANE FITZ

event afgelopen

MOOD w/ ERIC CLOUTIER + JANE FITZ

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

11 Dec 2015 23:00 - 12 Dec 2015 07:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Radion: 11 DEC, 23:00 - 07:00
Main acts: Eric Cloutier, Jane Fitz,
Support: Mark Antoni, Jaime Frias, Joris Zwetsloot

Early birds 8 euro (uitverkocht!!)
Regular 12 euro https://goo.gl/8Yfr9i

West is waar het gebeurt deze dagen. Daarom strijkt Mood neer in RADION met een klapper van jewelste. Voor onze upgrade naar een grotere zaal hebben we maar liefst twee van onze favoriete artiesten uitgenodigd: Eric Cloutier en Jane Fitz. Beiden van Angelsaksische komaf en beiden liefhebbers van het zwarte goud – hoe kan het ook anders op Mood.

Geboren in Detroit, groot geworden in de befaamde New Yorkse club The Bunker en woonachtig in Berlijn: Eric Cloutier. Al zeker twee decennia beweegt hij dansvloeren met zijn sferische muziek. Cloutier speelt een breed spectrum van de elektronische muziek van house naar dub, maar we kennen hem vooral van zijn diepe, solide en bovenal dansbare techno, die hij zorgvuldig selecteert.

Zonder zelf ook maar één plaat uit te brengen schopte Jane Fitz het tot de top van de mondiale underground, puur door haar ijzersterke sets. Deze UK-lady is een connaisseur, een cratedigger en boven alles een bijzonder vaardig DJ, met een warme en kleurrijke sound, balancerend op het randje van house en techno. Fitz is een graag geziene gast op het legendarische Freerotation festival en wij kijken uit naar haar levenslustige verschijning op Mood.

Support van: Mark Antoni, Jaime Frias, Joris Zwetsloot

Radion: 11 DEC, 23:00 - 07:00
Main acts: Eric Cloutier, Jane Fitz,
Support: Mark Antoni, Jaime Frias, Joris Zwetsloot

Early birds 8 euro (uitverkocht!!)
Regular 12 euro https://goo.gl/8Yfr9i
Design by: Jaimy van Leur

Soundcloud:
Eric Cloutier: https://soundcloud.com/cloutier
Jane Fitz: https://soundcloud.com/janefitz
Mark Antoni: https://soundcloud.com/mark-antoni
Jaime Frias: https://soundcloud.com/jaime-frias
Joris Zwetsloot: https://soundcloud.com/joriszwetsloot

Organisator

Locatie

RADION Amsterdam, Louwesweg 1, 1066 EA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer