Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

MIDWINTER SLOTEN BIER FESTIVAL

event afgelopen

MIDWINTER SLOTEN BIER FESTIVAL

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

27 Dec 2015 13:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Na een succesvolle eerste editie is Sloten Bier Festival terug met een midwinter special. Live muziek, bourgondisch eten, goede verhalen en bovenal: glazen gevuld met speciale bieren uit alle hoeken van het land. Sloten Bier Festival brengt op 27 december een ode aan de goudgele rakker.

Sloten Bier Festival is het bierfestival in Slotervaart, voor iedereen die van (speciaal)bier, lekker eten en goede muziek houdt.

Op zondag 27 december nodigen we diverse kleine gepassioneerde brouwerijen uit het hele land uit om hun bier te komen vertegenwoordigen. Met jouw eigen bierglas krijg je de kans om van alles te proeven én het verhaal achter elk biertje te horen.

De komende weken maken wij meer bekend, maar mocht dit je al naar bier in de mond smaken mag je jezelf vast op aanwezig zetten.

——

BROUWERIJEN

Amsterdam Brew Boys
Beer Sensation
Erik's Bier
Brouwerij Klein Duimpje
Amsterdam Brewing Company
Torenbier
Bommelaar Bier

——

PROGRAMMA
Muziek en entertainment

RADINOON / Kids
24Nannies / Kids
...
...

——

FOOD
Goddelijk, verrassend en vullend

RADION Cuisine

——

ENTREE
Entree van het Midwinter Sloten Bier Festival is gratis. Om bier te kunnen nuttigen is echter wel een bierglas nodig. Voor 10 euro kun jij je eigen bierglas kopen die je gedurende de dag kunt vullen bij de verschillende brouwers. Ook krijg je voor dit bedrag 5 munten om alvast mee van start te gaan.

Op woensdag 18 november gaat de glazenverkoop van start. Ook kun je vanaf dan alvast online munten kopen zodat je hier op de dag zelf niet voor in de rij hoeft te staan.

——

RADION Amsterdam
www.radionamsterdam.nl

Locatie

RADION Amsterdam, Louwesweg 1, 1066 EA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer