MIC Ontmoeting Online Ganga van Hoogendoorn – Ik rust in God

01 Nov 2020 13:45 - 16:30
Ganga van Hoogendoorn – Ik rust in God

Volkomen onversaagd zal deze gedachte jou door storm en strijd heendragen, voorbij ellende en pijn, voorbij verlies en dood, tot aan de zekerheid van God. Er is geen lijden dat ze niet genezen kan. Er is geen probleem dat ze niet kan oplossen. En er is geen verschijningsvorm die niet in waarheid zal verkeren voor de ogen van jou die rust in God. (W.dI.109.3:2)

Dit is de diepe vrede in ons, waar angst is opgeheven en genezing plaats vindt. Deze les draagt de belofte, dat er geen angstige dromen meer komen. Laten we dan deze stilte verwelkomen en toelaten. Verheug je en word wakker, je wordt uitgenodigd! AANMELDING EN DONATIE
Je dient je voor deze online ontmoeting aan te melden.

  • Druk op de knop: Aanmelden
  • Voeg met de blauwe +-knop 1 ticket toe
  • Vul een donatie bedrag in het bedrag veld in en druk op volgende
  • Vul je gegevens in en druk op volgende
  • Kies nee als je geen herinnering sms hoeft te ontvangen en druk op volgende
  • Betaal je donatie bedrag om je Aanmelding af te ronden

ONLINE ONTMOETING VIA ZOOM

Deze Online ontmoeting wordt mogelijk gemaakt via Zoom Webinar.

Nadat je jouw aanmelding hebt voltooid ontvangt je een bevestigings email waarin ook de gegevens staan opgenomen voor de Zoom Webinar. Bewaar deze email goed en gebruik op de zondag de link om toegang te krijgen tot de Online Webinar.

Programma

13.30 uur  Start webinar - mogelijkheid voor het stellen van praktische vragen

14.00 uur  Start lezing

16.30 uur  Einde lezing - afronding

De deelnemers aan het webinar zijn niet in beeld en ook niet zichtbaar voor elkaar. Als je tijdens het webinar een vraag wilt stellen, dan kan je je Zoom hand op steken. Vervolgens kan je aangeven of je alleen met geluid je vraag wilt stellen of dat je daarbij ook even in beeld wilt komen voor de leraar en alle andere deelnemers.

Het Zoom webinar zal worden opgenomen om na afloop ook via het Youtube kanaal van Miracles in Contact te worden gedeeld.


ZOOM GEBRUIKEN

Op de website van Miracles in Contact is een ZOOM instructie opgenomen.

Headliners

Ganga van Hoogendoorn

Miracles in Contact is een vrij toegankelijk open platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Een cursus in wonderen, het boek dat voor velen een grote inspiratie is om meer vanuit liefde dan vanuit angst te leven.

www.miraclesincontact.nl

Miracles in Contact organiseert op de eerste zondag van de maand in de maanden Januari - Juni en September - December lezingen bij Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Zie voor een overzicht van de geplande bijeenkomsten en meer informatie ook de website.


*****Corona*****

Als gevolg van de afgekondigde maatregelen ter bestrijding van Corona heeft Miracles in Contact op dit moment ervoor gekozen om de lezingen online te doen. Op het moment dat er ook weer sprake is van een fysieke bijeenkomst in Doorn, zal dit worden aangegeven.


Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.