Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

MIC Ontmoeting: Henny van der Feer (Baarn en online)

event afgelopen

MIC Ontmoeting: Henny van der Feer (Baarn en online)

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

04 Feb 2024 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Henny van der Feer – Mijn lichaam is een volkomen neutraal ding (les 294)

Hoewel de Cursus gaat over de geest (ik ben geen lichaam, ik ben geest) gaan we vandaag toch eens kijken naar dat lichaam. Want uiteindelijk hebben we het wel.
Waar we vooral naar gaan kijken is, in welke mate het lichaam een hulpmiddel kan zijn om het doel van de Cursus te bereiken, zijnde: Het transformeren van blokkades, zodat we ons bewust worden van de aanwezigheid van Liefde. In Werkboekles 294 staat onder andere de volgende passage:
Laat me vandaag inzien dat het lichaam niet meer is dan dit: een poosje van nut en geschikt om te dienen, om bruikbaar te blijven zolang het dienen kan.

Henny van der Feer (78) bestudeert de Cursus nu ruim 25 jaar en faciliteert lees- en studiegroepen in België en Nederland. Hij is geruime tijd betrokken geweest bij zelfhulpgroepen en heeft zich als bestuursvoorzitter enige tijd dienstbaar gemaakt voor de MIC-gemeenschap. Voor ECIW Ontmoetingscentrum organiseert hij studiedagen, lezingen, ontmoetingsdagen en workshops. Verder is hij betroken bij het uitgeven van de Toelichtingen op het Werkboek zowel als van het Tekstboek.


Baarn

De live bijeenkomst vindt plaats in

De Paaskerk

Oude Utrechtseweg 4A
3743 KN Baarn

Je hoeft je niet aan te melden als je live deel wilt nemen aan de bijeenkomst in Baarn.

Programma live: 14:30 tot ca 16:00 uur, zaal open van 14:00 tot 17:00 uur


ONLINE ONTMOETING VIA ZOOM

Je kan ook online deelnemen aan deze ontmoeting via Zoom. Hier dien je vooraf voor aan te melden.

 • Druk op de knop: Aanmelden
 • Voeg met de blauwe +-knop 1 ticket toe
 • Vul een donatie bedrag in het bedrag veld in en druk op volgende
 • Vul je gegevens in en druk op volgende
 • Kies nee als je geen herinnering sms hoeft te ontvangen en druk op volgende
 • Betaal je donatie bedrag om je Aanmelding af te ronden

Nadat je jouw aanmelding hebt voltooid ontvangt je een bevestigings email waarin ook de gegevens staan opgenomen voor de Zoom meeting. Bewaar deze email goed en gebruik op de zondag de link om toegang te krijgen tot de Online ontmoeting.

Programma Zoom: 14:30 uur - ca. 16:00 uur; Zoom room open 14:00 - 17:00 uur

Als je tijdens de Zoom meeting een vraag wilt stellen, dan kan je je Zoom hand op steken. 

De Zoom meeting zal worden opgenomen om na afloop ook via het Youtube kanaal van Miracles in Contact te worden gedeeld.


ZOOM GEBRUIKEN

Op de website van Miracles in Contact is een ZOOM instructie opgenomen.hristopher v

Organisator

Miracles in Contact is een vrij toegankelijk open platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Een cursus in wonderen, het boek dat voor velen een grote inspiratie is om meer vanuit liefde dan vanuit angst te leven.

www.miraclesincontact.nl

Miracles in Contact organiseert op de eerste zondag van de maand in de maanden Januari - Juni en September - December lezingen bij in de Paaskerk in Baarn.

Zie voor een overzicht van de geplande bijeenkomsten en meer informatie ook de website.


Locatie

De Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4A, 3743 KN Baarn

Sprekers

Henny van der Feer
Spreker

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer