Masterclass Meer met minder

Evenement geannuleerd

Masterclass Meer met minder

Locatie

Datum

31 Okt 2020 09:00 - 14:00

Beschrijving

Masterclass "Meer met minder - Hoe bereik je met slim trainen jouw sportieve droom doel"

 • Lezing Blessure preventie
 • Workshop Krachttraining ter blessurepreventie
 • Lezing Het belang van herstel
 • Lezing Het ideale trainingsplan

Hoe was loopjaar 2019 voor jou? En wat gaat 2020 brengen? Wat ging er goed? Wat waren de hoogtepunten? En wat kan er beter? Hoe ga je ervoor zorgen dat je in 2020 optimaal gaat presteren? Dat je bij de geplande wedstrijden helemaal fit en blessurevrij aan de start staat?

Trainer-Coach Laurens Groenendijk en Sportarts Mirjam Steunebrink zijn experts op dit gebied en delen hun kennis graag met je tijdens deze unieke Masterclass "Meer met minder - Hoe bereik je met slim trainen jouw sportieve droom doel"

Lezing Blessure preventie. 

Door Sportarts Mirjam Steunebrink

Tijdens de lezing "blessure preventie" legt Mirjam uit wat de belangrijkste risicofactoren op loopblessures zijn. Hoe ontstaan blessures? Hoe kun je blessures vroegtijdig herkennen en wat kun je zelf doen om blessures te voorkomen?

Workshop: Krachttraining ten bate van blessure preventie

Door Tester - Trainer - Coach Laurens Groenendijk

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Laurens uit waar je bij krachttraining op moet letten. Alleen door de juiste krachttraining en correcte uitvoer daarvan werkt dit preventief. Na de theorie ga je zelf ervaren wat de juiste uitvoer van de krachttraining is.

Lezing: Het belang van herstel

Door Sportarts Mirjam Steunebrink

Tijdens de lezing “herstel” gaat Mirjam in op het belang van herstel. Om goed te kunnen presteren is het belangrijk om de juiste maatregelen op het juiste moment te nemen. Ontdek welke herstelbevorderende maatregelen dat zijn.

Lezing: Het ideale trainingsplan

Door Tester - Trainer - Coach Laurens Groenendijk

Laurens haakt hierop in door een overzicht te geven over juiste trainingsvolgorde om dit herstel in de praktijk ook effectief te kunnen gebruiken binnen zowel korte als lange termijnplanning.

Mirjam Steunebrink | Sportarts

Mirjam is zelf fervent ultra-bergloopster en triatleet. Ze is een ervaren sportarts bij het Martini Sportmedisch Centrum in Groningen en bij Sportgeneeskunde Friesland in Heerenveen. Daarnaast is Mirjam bondsarts van de KNSB en is ze als topsportarts verbonden aan NOC*NSF. Ze gaat mee als teamarts naar Internationale Atletiektoernooien. Ook is Mirjam medisch expert bij Hardlopen.nl. Momenteel volgt ze nog de opleiding tot arts bekwaam in de Berggeneeskunde.

Tester - Trainer - Coach Laurens Groenendijk 

Laurens is fanatiek sporter binnen verschillende disciplines, is trainer-coach, bewegingsdeskundige en bikefitter binnen zijn eigen onderneming Sportfocus. Hieronder vallen een testlab, gespecialiseerd in inspanningstesten en bikefit voor alle takken van (duur)sporten en een beweegstudio voor personal training en krachttraining begeleiding. Daarnaast begeleidt hij zo’n 50 atleten op het gebied van hardlopen, trailen, fietsen en triathlon. Sinds 2013 is hij als Coach - Coördinator verantwoordelijk voor Team NL Ultratrail.

Wanneer:  zaterdag 4 april 2020 van 9:00-14:00

Voor wie? De fanatieke hardloper die meer uit zijn of haar trainingen wil halen.

Locatie: Papendal

Kosten: 139 euro pp 

Maximaal aantal deelnemers: 20

Vragen?

Mail gerust naar: laurens@sportfocus040.nl of mirjamsteunebrink@gmail.com

Organisator

Locatie

Hotel Papendal Hotel Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.