skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Masterclass + Boekpresentatie Van vermijding naar bevrijding

event afgelopen

Masterclass + Boekpresentatie Van vermijding naar bevrijding

Vanaf 17,50 EUR

Locatie

Datum

09 Sep 2022 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Masterclass en boekpresentatie 


Op vrijdagavond 9 september is de masterclass & boekuitreiking van het boek Van vermijding naar bevrijding, drie coachingswegen naar zijn". Met Paul Smit, Hartini van Rijssel en Cees van Elst.


19:30 - 20:00 Inloop

20:00 - 20:05 Samsara welkomstwoord
20:05 - 20:15 Het boek & de auteurs
20:15 - 20:45 Paul Smit over nondualiteit & neurowetenschap
20:45 - 20:50 Uitreiking eerste exemplaar
20:50 - 21:10 Pauze
21:00 - 21:10 Hartini van Rijssel over ACT
21:10 - 21:30 Cees van Elst over coaching, mindfulness en trauma
21:30 - 21:40 Paul en Hartini met een muzikale afsluiting
21:40 Borrel

Kaartverkoop sluit op 9 september om 15.00 uur. 


Route per auto:
Parkeren in P & R Noord voor 1 euro per dag, stap op metro 52 (Noord/ Zuidlijn) die brengt je in een paar minuten naar halte Rokin. Neem uitgang Spui en loop naar Herengracht 319.

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Locatie

Ambassade Art Gallery Ambassade Art Gallery, Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer