Massage & Spanking

Zeeburgerpad 197, 1018 AJ Amsterdam
Super organisator
Tickets 40,00 EUR
Tickets 40,00 EUR

Presentatie: Hans en Karin West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop Massage & Spanking

www.kinkinfo.nl


Handen hebben zo veel mogelijkheden. Van strelen naar knijpen naar kloppen en slaan. Massage hoeft zich niet te beperken tot de schouders en de nek, spanking hoeft zich niet te beperken tot de bips alleen. Na een goede massage is het lichaam goed opgewarmd en klaar voor een total body spanking.

In deze workshop Massage en Spanking zullen we theoretisch en ook in de praktijk aan de slag gaan met zowel massage als met spanking en van alles dat daartussen ligt. Informatie over spieren en huid is zowel voor massage als voor spanking handig en daar zorgen we dan ook voor.

Na een stuk uitleg en een demonstratie is het tijd om te oefenen. We leren je hoe je een ontspannende massage geeft, en hoe je dit over kan laten gaan in een goede spanking.

Hans, die jaren als fysiotherapeut gewerkt heeft, zal onder andere ingaan op vragen en mogelijkheden van massage. Karin, die bekend stond om haar total body spanking sessies, zal ingaan op de mogelijkheden en veiligheidsaspecten van spanking.

Let op: voor deze workshop is het handig om iemand mee te nemen waar je op kan oefenen (daarom is de prijs ook per koppel). Want dit is echt een “hands on” workshop. Daarbij benadrukken we wel dat deze workshop weliswaar gaat intimiteit en over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Meenemen:
We hebben yoga-matjes om op te liggen maar als je jouw eigen matje mee wilt nemen dan is dat natuurlijk helemaal goed.
We raden aan om twee grote handdoeken mee te nemen (en misschien nog een kleintje om een rolletje te maken onder de enkels).
Verder gaat het natuurlijk om massage van het lichaam dus het is wel een workshop waarbij je uit de (boven)kleding gaat. 

Locatie
We houden deze workshop op de Westboat, Amsterdam centrum. Klik hier voor de route.

workshops agendaWil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.