Massage & Spanking

Evenement geannuleerd

Massage & Spanking

Tickets vanaf 40,00 EUR

Locatie

Beschrijving

Presentatie: Hans en Karin West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop Massage & Spanking

www.kinkinfo.nl


Handen hebben zo veel mogelijkheden. Van strelen naar knijpen naar kloppen en slaan. Massage hoeft zich niet te beperken tot de schouders en de nek, spanking hoeft zich niet te beperken tot de bips alleen. Na een goede massage is het lichaam goed opgewarmd en klaar voor een total body spanking.

In deze workshop Massage en Spanking zullen we theoretisch en ook in de praktijk aan de slag gaan met zowel massage als met spanking en van alles dat daartussen ligt. Informatie over spieren en huid is zowel voor massage als voor spanking handig en daar zorgen we dan ook voor.

Na een stuk uitleg en een demonstratie is het tijd om te oefenen. We leren je hoe je een ontspannende massage geeft, en hoe je dit over kan laten gaan in een goede spanking.

Hans, die jaren als fysiotherapeut gewerkt heeft, zal onder andere ingaan op vragen en mogelijkheden van massage. Karin, die bekend stond om haar total body spanking sessies, zal ingaan op de mogelijkheden en veiligheidsaspecten van spanking.

Let op: voor deze workshop is het handig om iemand mee te nemen waar je op kan oefenen (daarom is de prijs ook per koppel). Want dit is echt een “hands on” workshop. Daarbij benadrukken we wel dat deze workshop weliswaar gaat intimiteit en over erotisch pijnspel, maar om voor iedereen een veilige atmosfeer creëren benadrukken we dat erotiek tijdens de workshop niet op de voorgrond staat.

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Meenemen:
We hebben yoga-matjes om op te liggen maar als je jouw eigen matje mee wilt nemen dan is dat natuurlijk helemaal goed.
We raden aan om twee grote handdoeken mee te nemen (en misschien nog een kleintje om een rolletje te maken onder de enkels).
Verder gaat het natuurlijk om massage van het lichaam dus het is wel een workshop waarbij je uit de (boven)kleding gaat. 

Locatie
We houden deze workshop op de Westboat, Amsterdam centrum. Klik hier voor de route.

workshops agendaLocatie

de Westboat Zeeburgerpad 197, 1018 AJ Amsterdam

Sprekers

Hans West
Karin West
Ms Leather Netherlands 2020

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.