skip to main content

Major products in the US pet market

Major products in the US pet market

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

27 Mar 2024 12:00 - 27 Mar 2026 14:00

Beschrijving

宠物在美国的地位越来越重要,宠物市场也因此蓬勃发展。本报告将对美国宠物市场进行综合分析,探讨其规模、增长趋势、主要产品和服务,以及未来发展前景。

1. 市场规模与增长趋势

美国宠物市场规模庞大,年度支出持续增长。根据美国宠物产品制造商协会(APPA)的数据,2019年美国宠物市场总支出达到了760亿美元,相较于2018年的720亿美元有了显著增长。这一增长趋势预计将持续,随着人们对宠物健康和幸福的关注度不断提高,宠物市场有望进一步扩大。

2. 主要产品和服务

2.1 宠物食品

宠物食品是美国宠物市场的主要产品之一,占据着市场的大部分份额。随着人们对宠物食品品质的要求不断提高,高品质、天然、有机的宠物食品市场份额逐渐增加。此外,越来越多的宠物主人选择定制化食品,以满足宠物个性化的营养需求。

2.2 宠物医疗保健

宠物医疗保健市场也是一个重要的细分市场,随着人们对宠物健康的关注度不断提高,宠物医疗保健服务的需求持续增长。宠物医院、兽医诊所、宠物保险等服务机构不断涌现,为宠物提供了全面的医疗保健服务,推动了市场的进一步发展。

2.3 宠物美容护理

宠物美容护理市场也是一个具有潜力的细分市场。人们愿意为宠物购买美容护理产品和服务,以保持宠物的外观整洁和健康。美容护理行业的不断创新和提升,为市场带来了新的商机和发展空间。

2.4 宠物配种与训练

宠物配种与训练市场也是一个值得关注的细分市场。高品质的繁殖、配种服务和训练服务受到了宠物主人的青睐,市场需求持续增加,为行业的发展提供了动力。

3. 市场竞争格局

美国宠物市场竞争激烈,各大品牌和企业纷纷推出新产品和服务,以吸引消费者。宠物食品市场上,一些知名品牌如Hill's、Purina、Royal Canin等占据了市场的主导地位;在宠物医疗保健市场上,Banfield Pet Hospital、VCA Animal Hospitals等连锁诊所领先于其他竞争对手;宠物美容护理市场上,PetSmart、Petco等连锁美容店为主要竞争者。

4. 市场发展趋势

4.1 智能化产品与服务

随着智能技术的不断发展,智能宠物产品和服务市场有望进一步扩大。智能宠物配饭器、追踪定位器、健康监测器等新型产品的出现,为宠物主人提供了更多的便利和选择。

4.2 个性化定制服务

人们对宠物个性化定制服务的需求逐渐增加,定制化宠物食品、医疗保健服务、美容护理服务等将成为未来市场的主要发展方向。

4.3 健康和天然化趋势

人们对宠物健康和天然化产品的偏好不断增加,高品质、天然、无添加的宠物食品和保健品市场将持续增长。

5. 结论

美国宠物市场规模庞大,增长稳定,市场前景广阔。随着人们对宠物健康和幸福的关注度不断提高,宠物市场有望迎来更多的创新和发展,为消费者带来更多的选择和便利。然而,市场竞争激烈,企业需要不断创新,提高产品和服务的质量和竞争力,才能在市场上立于不败之地。如果想了解更多可以访问https://www.petslib.cn/

Organisator

Locatie

9510 Brighton Way, 90210 Beverly Hills

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer