Magische Midzomernacht viering

23 Jun 2018 11:30 - 24 Jun 2018 13:00

Thuishaven, Sterappellaan 23, 3897 LL Zeewolde

De magie van de langste nacht. De nacht dat het onmogelijke mogelijk wordt.
Beleef, verwonder, ontdek, kom thuis. Vier Midzomernacht bij de Thuishaven.
Vier dit oeroude feest op het nieuwe land. Vier deze tijd van ontmoeting: ontmoet jezelf, ontmoet elkaar.

Wij, Hilde Roberts en Ingela Schuuring, nemen je mee op reis en laten je opnieuw kennismaken met de betekenis van dit oeroude, vreugdevol ritueel, genaamd Midzomernacht. We brengen onze aandacht naar hetgeen wat nog verder mag rijpen in onszelf waardoor we volledig in onze kracht kunnen gaan staan.

Zaterdag overdag bereiden we ons voor op de in de avond geplande zweethut door middel van verschillende ceremonies en stilte momenten in de natuur. Vlak voordat we de hut in gaan zal Hilde een vier windrichtingen meditatie geven om de reis in de hut te ondersteunen. De hut wordt geleid door Ingela (watergietster) en onze vuurman voor de hut is Rob van ‘t Schip. Na de hut eten we met z'n allen en is er een nacht ritueel voordat we gaan slapen.
Zondag beginnen we de dag rustig in de natuur met een meditatieve yin yogales. Dit geeft je de gelegenheid om nog lekker na te deinen op de sfeer en stroom van de avond ervoor. We sluiten onze reis af met een heerlijke verzorgde brunch.


Koop je kaartje voor 11 juni en ontvang de vroege vogelkorting. Je betaalt dan € 150,- in plaats van € 165,- Dit is inclusief een overnachting in de Thuiskamer van De Thuishaven, waar je zelf een matje en slaapzak voor meeneemt, en eten en drinken gedurende je aanwezigheid.

Er bestaat ook de mogelijkheid te slapen in een 2- persoonskamer voor een meerprijs van € 10,-. p.p. Voor vragen en deze kamer reserveren, mail je naar ingelada@gmail.com

Er is plek voor 18 mensen in de zweethut. Meer weten over wat een zweethut is? Kijk dan op Zweethut Flevoland.

Vroege vogel

Niet Beschikbaar