Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Magische Midzomernacht viering

event afgelopen

Magische Midzomernacht viering

Vanaf 141,01 EUR

Locatie

Datum

23 Jun 2018 11:30 - 24 Jun 2018 13:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De magie van de langste nacht. De nacht dat het onmogelijke mogelijk wordt.
Beleef, verwonder, ontdek, kom thuis. Vier Midzomernacht bij de Thuishaven.
Vier dit oeroude feest op het nieuwe land. Vier deze tijd van ontmoeting: ontmoet jezelf, ontmoet elkaar.

Wij, Hilde Roberts en Ingela Schuuring, nemen je mee op reis en laten je opnieuw kennismaken met de betekenis van dit oeroude, vreugdevol ritueel, genaamd Midzomernacht. We brengen onze aandacht naar hetgeen wat nog verder mag rijpen in onszelf waardoor we volledig in onze kracht kunnen gaan staan.

Zaterdag overdag bereiden we ons voor op de in de avond geplande zweethut door middel van verschillende ceremonies en stilte momenten in de natuur. Vlak voordat we de hut in gaan zal Hilde een vier windrichtingen meditatie geven om de reis in de hut te ondersteunen. De hut wordt geleid door Ingela (watergietster) en onze vuurman voor de hut is Rob van ‘t Schip. Na de hut eten we met z'n allen en is er een nacht ritueel voordat we gaan slapen.
Zondag beginnen we de dag rustig in de natuur met een meditatieve yin yogales. Dit geeft je de gelegenheid om nog lekker na te deinen op de sfeer en stroom van de avond ervoor. We sluiten onze reis af met een heerlijke verzorgde brunch.


Koop je kaartje voor 11 juni en ontvang de vroege vogelkorting. Je betaalt dan € 150,- in plaats van € 165,- Dit is inclusief een overnachting in de Thuiskamer van De Thuishaven, waar je zelf een matje en slaapzak voor meeneemt, en eten en drinken gedurende je aanwezigheid.

Er bestaat ook de mogelijkheid te slapen in een 2- persoonskamer voor een meerprijs van € 10,-. p.p. Voor vragen en deze kamer reserveren, mail je naar ingelada@gmail.com

Er is plek voor 18 mensen in de zweethut. Meer weten over wat een zweethut is? Kijk dan op Zweethut Flevoland.

Organisator

Hilde Roberts, eigenaresse van Yoga Vira, organiseert diverse workshops en evenementen met yoga elementen. Uiteraard ben je welkom bij de wekelijkse lessen. Interesse in een workshop op maat, neem contact op.

Locatie

Thuishaven Thuishaven, Sterappellaan 23, 3897 LL Zeewolde

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer