Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

MAGISCH PLLEKSTEIN - Herfstvakantie Special

event afgelopen

MAGISCH PLLEKSTEIN - Herfstvakantie Special

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

18 Okt 2015 13:30 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

WELKOM OP HET MAGISCHE PLLEKSTEIN!
Zibba Zalabim, Foramis Forameur...
Wereld der tovenaars en heksen
Open uw deur!

Zondag 18 oktober 2015 is Pllek speciaal voor de herfstvakantie omgetoverd tot een heuse heksen- en tovenaarsschool! Hier op Pllekstein bouw je samen met De Aagjes je eigen toverstok en -hoed, brouw je heerlijke heksensoep en leert Tovenaar Tim Zalabim je de beste spreuken en trucs! Als afsluiter kijken we op groot scherm de een toffe toverfilm!

Tijd: 13:30 - 17:00 uur (deuren open vanaf 13:00 uur)
Leeftijd: voor kinderen van 5 t/m 11 jaar (kinderen jonger dan 5 jaar zijn ook welkom om te knutselen, onder begeleiding van een ouder. De film is echter voor 5+)
Reserveren: aagjes@pllek.nl
(reserveren wordt aanbevolen want vol is vol)

Tickets (a/d deur)
Ticket compleet: € 7,50 (incl. knutselen, limonade, soep en film)
Ticket Film: € 2,50 (alleen filmvoorstelling)
Ticket Papa/Mama: € 2,50 (voor ouders die mee willen doen)

Organisator

Locatie

Ruige Rakkers, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer