Maaike Dijkstra - Samsara inspireert online event

event afgelopen

Maaike Dijkstra - Samsara inspireert online event

Tickets vanaf 10,00 EUR

Online evenement

Datum

17 Jan 2022 20:00 - 21:30

Beschrijving

UPDATE 11.30 UUR MAANDAG 17 JANUARI
Leuk dat je er bij bent vanavond!
- Mensen die voor 11.00 uur een kaartje hebben gekocht, hebben om 11.15 uur de link toegestuurd gekregen vanaf ons e-mailadres events@samsarabooks.com
- Tussen 17.00 en 17.30 uur worden de links verstuurd naar mensen die tussen 11.00 en 17.00 uur een kaartje hebben gekocht.
- Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan eerst in je Spam/ ongewenste mail. Stuur ons dan een e-mail met een ANDER e-mailadres dan het adres waar je het kaartje mee hebt gekocht. Heb je dit niet? Mail ons dan je telefoonnummer. 
Wij zijn te bereiken op events@samsarabooks.com
Team Samsara

Online live evenement, non-dualiteit met Maaike Dijkstra 
Start om 20.00 uur

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Maaike Dijkstra (1973) is bewustzijnscoach, yoga-docent en moeder van vier kinderen. Ze begeleidt mensen die verlangen naar rust en vrijheid en organiseert retraites en stiltedagen in Friesland. Als kind was ze al geïnteresseerd in het wezenlijke, in de aard van de werkelijkheid. Op een dag had ze een eenheidservaring en daarna volgde een zoektocht naar vrijheid. Ze verdiepte zich in advaita vedanta, de leer van non-dualiteit. Tot het moment dat ze zag dat al het zoeken naar waarheid, de werkelijke vrijheid in de weg staat. Dat het gaat over niets meer weten, alles opgeven – inclusief je identificaties. Dat bevrijding niets anders is dan een diepe overgave aan het leven en aan kwetsbaarheid.

Boek Stilte z i j n
:
Een prachtig geïllustreerd cadeauboekje vol inspiraties en meditaties over stilte. Het perfecte geschenk voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid. Stilte verwijst hierin niet naar de afwezigheid van geluid, maar naar de afwezigheid van het persoonlijke zelf. Het boek is een uitnodiging tot zelfonderzoek, dat kan leiden tot het ontdekken van je ware aard als bewustzijn. Stilte zijn toont het proces van ontwaken op verschillende niveaus: de herkenning op het niveau van je hoofd, je hart en je buik – tot werkelijk thuis zijn.

Wij nodigen je uit dit evenement bij te wonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Kaartverkoop sluit op maandag 17 januari om 17.00 uur. 

Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit samenkomen met Maaike Dijkstra, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info.

Heb je vragen? Mail dan naar events@samsarabooks.com.

Hartelijke groet,

Team Samsara

Bekijk op onze website onze overige aankomende (online) live-evenementen.

www.samsarabooks.com/agenda

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.