Low Carb Challenge Januari 2023

Low Carb Challenge Januari 2023

Tickets vanaf 11,44 EUR

Online evenement

Datum

09 Jan 2023 08:00 - 29 Jan 2023 20:00

Beschrijving

NEW Low Carb Challenge Januari 2023 NEW

Ben jij ook klaar met de suikers, klaar met de december kilo's, klaar met telkens weer die dipjes in je energie. Maar ben jij vooral klaar om te kiezen voor een gezonder eetpatroon dat bijdraagt aan een betere gezondheid.

Toeval bestaat niet....Doe je mee?

Wij gaan in januari afkicken van de suikers, kennismaken met koolhydraat arm eten, leren hoe je zelf koolhydraat arm eten bereid en brengen onze stofwisseling naar vetverbranding ipv Koolhydraten. 

Je ontvangt 3 weekmenu's met koolhydraten berekening (25 tot 30 kh per dag) inclusief boodschappenlijst, uitgeschreven recepten, recept video, alle nodige ondersteuning en begeleiding  gezonder eetpatroon, waardoor jij je fitter en energieker zult voelen (op termijn) en tegelijkertijd jouw (eventuele) oude vetreserves verbrand.

De Challenge begint op 9 Januari 2023 en eindigt op 29 januari 2023. Na aankoop van je ticket ontvang je per mail een link naar onze eigen compleet NIEUWE Hellowcarb E-learning platform. Hier vind je alle bestanden, recepten en video's die je helpen om 21 dagen lang koolhydraat arm te eten en waar ik je zal begeleiden, ondersteunen en zal motiveren door te zetten.                        

  Klik hier voor mijn persoonlijke boodschap 

Tot in de Januari 2023 Challenge! Lets Go..... 

Liefs Linda Low CarbFAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.