Low Carb Challenge December 2020

05 Nov 2020 06:00 - 07 Dec 2020 06:00

Welkom bij de Low Carb Challenge van December 2020

Maandag 7 december gaan we van start met weer een nieuwe ronde van de Low Carb Challenge. Dit wordt helemaal geweldig. Mijn intentie is om er zoveel mogelijk mensen mee te inspireren om ook Koolhydraat bewust te eten.

De Low Carb Challenge is bedoeld voor mensen die gezond willen leren eten. Ik ben alleen maar dankbaar dat ik dit mag en kan doen om anderen te helpen en begeleiden om het Koolhydraat arm eten eigen te maken. 

Van 7 december tot en met 27 december gaan we elke dag koolhydraat arm eten en dat is bijzonder omdat de kerstdagen hierin inclusief zijn. Hoe tof is het als je in deze Challenge ontdekt dat Koolhydraat arm eten ook met kerst heel goed te doen is en super verantwoord. Wat je in in deze Challenge in elk geval kunt verwachten is:

* Elke week een weekmenu 
* Telling van koolhydraten per gerecht
* Een boodschappenlijst 
* Uitgewerkte recepten 
* Elke dag een vlog met de receptuitleg
* Elke maandag wegen
* Steun van mij en van de groep

Ik ben Linda Wener en ik wil je graag laten kennismaken met koolhydraat arm eten en je helpen om deze leefstijl eigen te maken. Ik eet sinds 2011 koolhydraat arm en heb deze eetwijze als leefstijl aangeleerd. Ik vond mezelf destijds te zwaar met 74 kilo en 1,65 meter lang en zocht voor de zoveelste keer een dieet dat me zou helpen afvallen. Na vele diëten die me alleen maar lieten Jo-jo-en kwam ik uit op koolhydraat arm eten. In totaal 18 kilo afgevallen en inmiddels is het voor mij "A way of life" geworden en denk ik er niet meer over na. Vanuit deze gedachte zijn de challenges ontstaan. Elke maand organiseer ik een Low Carb Challenge vanuit de intentie anderen te helpen, te inspireren en uit te dagen om ook deze leefstijl aan te nemen omdat het op de langere termijn beter voor je gezondheid is. De grootste verslaving is nog steeds de suikerverslaving. En dat is er 1 die we met zijn allen zwaar onderschatten. 

We starten maandag 7 december en gaan door tot en met zondag 27 december. Aanmelden kan tot maandag 7 december. 21 dagen lang koolhydraat arm eten onder begeleiding en dat voor een bedrag van € 6,00. Een zeer kleine investering omdat wij van mening zijn dat gezonde voeding geen hogere wiskunde is, maar gewoon een kwestie van doen en volhouden. 

Uiteraard is deze eetwijze niet voor iedereen geschikt. Heb je buiten overgewicht om geen andere lichamelijke klachten en ben je geen diabetici 1, dan kun jij prima meedoen aan deze challenge. Als je Vegan bent dan is deze challenge ook minder geschikt.

Hartelijke groet, 

Team Hellowcarb

Linda Wener Host 
Jose Aalbers Beheerder 
Jose Hendrix Beheerder 

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.