Overslaan naar hoofdinhoud

Loterij voor Mbeya

Loterij voor Mbeya

Vanaf 5,00 EUR

Online evenement

Datum

28 Jun 2024 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Koop een lot (of meer) en maak kans op mooie (gesponsorde) prijzen en steun daarnaast ook nog eens het goede doel!

In oktober vertrekken 22 medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen naar Mbeya, een prachtige stad in het zuiden van Tanzania. Ons doel? Het realiseren van een trainingslokaal bij de Praktijkboerderij & het Energycentre van Mbeya University of Science & Technology.

Dit lokaal zal dienen als een brug tussen praktijk en theorie, waar studenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en toepassen. Samen met lokale vakmensen zullen wij de handen uit de mouwen steken om dit lokaal te bouwen en in te richten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Om dit project tot een succes te maken, zijn we een fundraising gestart met als doel 20.000 euro in te zamelen. Met het kopen van 1 of meerdere loten doneer je aan de Hanze University Foundation en maak je zelf kans op prachtige gesponsorde prijzen. Jouw donatie wordt rechtstreeks gebruikt voor de aanschaf van materialen en de inrichting van het lokaal.

Met jouw steun investeer je in de toekomst van Mbeya. Samen kunnen we écht het verschil maken!

De prijzen zijn o.a.:

1. 3-daagse City Trip Arrangement voor 2 personen aangeboden door Flonk Hotel – Groningen Zuid
City Trip Arrangement - Flonk Hotel Groningen Zuid

 • Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer
 • Iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet
 • Een welkomstdrankje bij aankomst
 • Een informatiepakket met plattegrond van de stad Groningen
2. Diner bon voor 2 personen aangeboden door Eetcafé Bij Boon in Peize Bij Boon | Eten | Drinken | Slapen (bij-boon.nl)

3. Highwine arrangement voor 2 personen aangeboden door Dinercafé De Peizer Hopbel Dinercafé voor lekker en betaalbaar genieten in Peize en omgeving (depeizerhopbel.nl)

4. Cadeaubon aangeboden door Pro Kennex Benelux
Pro Kennex Benelux • Rackets & Accessoires (pro-kennex.com)

5. 10x dagkaart Golferij Eelde Golfen is voor iedereen en dat bewijzen we bij de Golferij Eelde

6. 15x consumptievoucher t.w.v. € 5,- aangeboden door Eurest

7. Mooie zelfgemaakte tas of etui van hergebruikt materiaal

  We kijken er enorm naar uit om deze mensen te helpen, en om bij ons vertrek een prachtig trainingslokaal te hebben gebouwd. 

  We willen je bij voorbaat hartelijk danken voor jouw bijdrage en natuurlijk houden we je op de hoogte! De loting vindt plaats op 28 juni 2024.

  1 lot: € 5,00

  5 loten: € 20,00

  10 loten: € 35,00

  15 loten: € 50,00

  Hartelijke groet,

  Jarick, Denise, Rosa, Janet, Irma, Liane, Annette, Heleen, Sylvia, Jos, Hans, Marieke, Gert, Ellen, Peter, Liesbeth, Ellen, Lennart, Karin, Ava, Jolien en Alida.

  Organisator

  Account van de Hanze University Foundation, verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen.


  100% van de ticketprijzen gaat naar duurzame hoger onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. 

  FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

   De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

   Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

   Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

   Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

  Shortcuts

  Begivenheder af samme kind

  Ontdek meer