skip to main content

Long improv

Long improv

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

25 Mei 2024 14:00 - 26 Mei 2024 21:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

In het weekend van 25 en 26 mei zullen er niet één, niet twee, maar drie verschillende vormen long improv worden gespeeld! 

Op 25 mei tussen 14u en 16u kunt u komen genieten van de vorm 'De Vloer Op'! Onze spelers worden steeds in tweetallen geconfronteerd met spannende, leuke en moeilijke opdrachten. Kom langs om te zien hoe zij deze opdrachten omtoveren tot geweldige scènes!

Op 26 mei tussen 14u en 16u kunt u komen genieten van de vorm 'De Armando'! Onze spelers zullen op basis van monologen u scènes laten zien waarin deze monologen op ingenieuze wijze zijn verwerkt!

En dan last but not least: op 26 mei tussen 19u en 21u kunt u komen genieten van de vorm 'Corpus Delicti'! Een heuse murder mystery houdt onze spelers in haar greep. Zal het de inspecteur lukken de moordenaar te vinden?

Locatie

Theater De Generator, Middelstegracht 36, 2312 TX Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer