Livestream 80dB 2020

event afgelopen

Livestream 80dB 2020

Locatie

Online evenement

Datum

22 Okt 2020 18:00 - 20:30

Beschrijving

We hebben besloten om 80dB 2020 te organiseren als livestream-evenement, zonder publiek.

Deze livestream vindt plaats op donderdag 22 oktober 2020 om 18:00.

Eigenaren van een ticket (aangeschaft via Billetto) krijgen op 21 oktober een exclusieve link om de livestream te bekijken. Via deze link kunt u op 22 oktober vanaf 17.45 bij de Livestream aanwezig zijn. Ook zal de show via dezelfde link tot 30 oktober terug te kijken zijn.

UPDATE 17 Oktober: Om een ​​of andere reden de link die we hebben gegeven voor de livestream is uitverkocht, ook al moet er meer dan voldoende capaciteit zijn.
In dit geval kunnen degenen die nog steeds geïnteresseerd zijn in het kopen van een link naar de livestream ook naar deze link gaan, die niet uitverkocht is:
https://billetto.nl/e/livestre...

Organisator

Locatie

Aula Laar & Berg Aula Laar & Berg, Langsakker 4, 1251 GB Laren

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.