Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Live op de Trap

event afgelopen

Live op de Trap

Tickets vanaf 9,08 EUR

Locatie

Datum

25 Jun 2021 20:00 - 21:30

Beschrijving

Ons allereerste live concert van het jaar is meteen een heel bijzondere! We gaan namelijk afscheid nemen van onze huispianist Matteo Myderwyk, die eind deze zomer Lola Luid vaarwel zegt. Nog één laatste keer nodigt hij 3 van zijn favoriete muzikanten uit, voor een avond vol improvisatie.

Beleef ons concert voor max 30 mensen op 1,5m afstand in het prachtige trappenhuis van Lola Luid. Wees er snel bij, voordat dit bijna-privé concert is uitverkocht!

Met:

Matteo Myderwyk op piano

Haytham Safia op u'd

Osama Mileegi op djembé

Remco Menting op drums


Entree: 10 euro

Voorafgaand aan het concert kun je eten of een drankje kopen bij Syrisch restaurant Le'moene, ook in Lola Luid. Reserveer via lemoene.nl.

Locatie

Lola Luid Lola Luid, Derkinderenstraat 44, 1062 BJ Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.