skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Live op de Gang

event afgelopen

Live op de Gang

Vanaf 8,00 EUR

Locatie

Meerdere tijdslots

19 juni 2020 - 17 juli 2020
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Vanaf 19 juni presenteert Lola’s eigen pianist Matteo Myderwyk een nieuwe muziekserie in Lola Luid. De concertreeks LIVE OP DE GANG bestaat uit 5 exclusieve (bijna privé) concerten op anderhalve meter.

In het trappenhuis van de voormalig middelbare school wordt iedere vrijdagavond voor een select gezelschap van twintig personen een concert georganiseerd.

Matteo heeft zijn muziekstudio in Lola Luid en nodigt je uit op zijn thuishonk. Als klassiek geschoold pianist breekt hij met traditionele wetten door voortdurend te improviseren met keuzes van instrumenten en zo verschijnt hij regelmatig met een arsenaal aan synthesizers, beatmachines of orgels.

Voor LIVE OP DE GANG nodigt Matteo elke week muzikale vrienden uit verschillende genres en met verschillende instrumenten uit voor een avond vol improvisatie muziek. Hij speelt ook steeds zelf mee, behalve op 17 juli

Voorafgaand aan het concert kun je eten of een drankje kopen bij Syrisch restaurant Le’moene, ook in Lola Luid. (reserveer via lemoene.nl of 0633333092) Naast het concert is er in de entreehal een wisselende expositie van andere kunstenaars uit Lola Luid.

Entree: 8 euro

19 juni: Matteo Myderwyk + Remco Menting (percussie)
26 juni: Matteo Myderwyk + Haytham Safia (u'd) & Osama Mileegi (djembé)
3 juli: Matteo Myderwyk Parabel show / met synths en piano
10 juli: Matteo Myderwyk + ZEA (gitaar) + Timon Koomen (gitaar)
17 juli: Juan Juan (band) + Simon Kelaita (saxofoon)

Locatie

Lola Luid Lola Luid, Derkinderenstraat 44, 1062 BJ Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer