Evenement geannuleerd

Lions dansgala 2020

175,00 EUR

Locatie

Datum

12 Sep 2020 18:00 - 23:59

Beschrijving

Lions Dansgala 12 september 2020


Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen voor het Lions dansgala op zaterdag 12 september a.s. Vanuit onze missie “We Serve” komt de opbrengst van deze avond ten goede aan de uiterst waardevolle activiteiten van KiKa en de Hersenstichting. Wij organiseren voor u in Grand Hotel Huis ter Duin een grandioze avond vol allure. Omlijst met culinaire hoogstandjes, afgewisseld met topamusement. Tijdens het diner worden een veiling en loterij gehouden met indrukwekkende prijzen, waaronder:

2 keer een driedaags viparrangement voor 2 personen voor de fameuze Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. Op 1 mei woont u een training bij, op 2 mei de kwalificatie en op 3 mei het hoogtepunt: de formule 1-race.

Tijdens het diner kunt u dansen op de swingende muziek van de bekende coverband Nightlife. Deze volledig verzorgde avond, inclusief ontvangst, diner, drank en afterparty, wordt u aangeboden voor 175 euro per persoon. Er zijn tafels van 6 tot en met 12 personen beschikbaar. Wij nodigen u om hier online. Voor informatie over onze sponsorpakketten verwijzen wij u ook graag naar onze website.

Een avond om aanwezig te zijn, een avond om te delen met uw relaties en een avond om niet licht te vergeten. Geniet bij mooi weer van het gastvrije terras en maak eventueel gebruik van de speciale aanbieding van Grand Hotel Huis ter Duin om te overnachten.

Kortom: een prachtige avond in avondkleding aan zee! Reseveer nu!

Wij rekenen op uw komst!

Hartelijke groet,
namens Lions Club Noordwijk, de Hersenstichting en KiKa.

Organisator

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst. 
De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.


Meer informatie over de Lion Club Noordwijk vindt u hier

Locatie

Grand Hotel Huis ter Duin Grand Hotel Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.