Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

LIEFHEBBERS | 19 DEC | RUIGOORD w/ Patrice Bäumel, Tsepo, Reza Athar & more ☮

event afgelopen

LIEFHEBBERS | 19 DEC | RUIGOORD w/ Patrice Bäumel, Tsepo, Reza Athar & more ☮

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

19 Dec 2015 23:00 - 20 Dec 2015 08:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

☮ LIEFHEBBERS ☮

19 december keren wij weer terug naar onze thuisbasis Ruigoord, onze geliefde kerk. Steeds anders en altijd uitdagend. Met feesten in vervallen loodsen, een carwash, een kasteel in Frankrijk, een oud uitvaartcentrum, clubs in het binnen en buitenland en road trips naar het buitenland proberen we steeds dat unieke te behouden, en vooral lekker dicht bij onszelf te blijven.

Verwacht een avond vol avontuur, verbazing en vervreemding. Spektakel gegarandeerd voor alle liefhebbers: van ouderwets raven tot aan een onmiskenbare muzikale beleving en meer. Wij zorgen voor jouw totaalbeleving. Van Liefhebbers voor liefhebbers.

☮ LINE UP ☮

Patrice Baumel
Tsepo
Reza Athar
Nathan Surreal


☮ TICKETS ☮

1st release SOLD OUT
2nd release SOLD OUT
3rd release €19,50-
http://bit.ly/Liefhebbers-Ruigoord


☮ LIEFHEBBERS ☮
☮ Ruigoord
☮ Zaterdag 23:00 tot zondag 08:00
☮ Techno, Electronica en live muziek
☮ DJ's, Live acts, Live art
☮ 18+
☮ Van Liefhebbers voor liefhebbers

Follow us
Lotgenoten

Organisator

Locatie

Ruigoord, Ruigoord 76, 1047HH Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer