Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

LICCEN IN JE ZWEMBROEK || DUBBEL NAT EDITIE

event afgelopen

LICCEN IN JE ZWEMBROEK || DUBBEL NAT EDITIE

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

26 Sep 2015 22:30 - 27 Sep 2015 00:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De zomer zit er bijna op. Jullie hebben op parelwitte stranden gelegen, gezwommen in hemelsblauwe zeeën en hete zomerliefdes beleefd. Aan al het goede komt een einde en de realiteit staat weer voor de deur. Maar hou die gebruinde beachbody nog even strak want het is weer tijd om te LICCEN In Je Zwembroek!

Op 26 september toveren we de woeste wateren van Sportcentrum Kardinge opnieuw om tot KopjeK zwembad! De vorige editie was een spetterend succes dus toen we aankondigden een tweede editie te organiseren, werden sommige van jullie al nat bij de gedachte. Daarom is deze editie gedoopt tot LICCEN In Je Zwembroek: Dubbel Nat!

Tickets voor LICCEN In Je Zwembroek kosten €19,50. Wil je weten wanneer de online ticketverkoop start? Check dan de behind-the-scenes video en zorg dat je op tijd je tickets scoort via www.kopjek.com.

LINE-UP:
→ ELIAS MAZIAN
Deze man stond al in onze geliefde ETAGE, deed vorig jaar een release op Voyage Direct en sloopte een aantal weken geleden (met Luc Mast en Job Jobse als The Love Triangle) de X-Ray op Lowlands. Elias Mazian heeft een reputatie als een ware Amsterdamse underground held en laat het water golven door de lekkerste platen met volle kracht het KopjeK zwembad in te knallen.

→ NATHAN HOMAN B2B JOOST BATS
Nathan Homan en Joost Bats slaan de handen ineen en openen de avond met een b2b-set vol met zomerse vibes. Ons dappere resident duo staat voor het eerst op een LIC-editie en slepen hun schatkist vol met zonnige muziek mee zodat iedereen zich als de meest vrije vis in het water voelt.

→ LIC SOUNDSYSTEM
De beruchte mannen zijn terug: Jeroen Rijskamp, Tim van der Meulen en Tjade staan te watertrappelen voor een avond entertainment zoals alleen zij dat kunnen! De KopjeK golden boys zijn een genot voor je oren en je ogen. Na een fantastische set met een legendarische laatste plaat tijdens de vorige editie zijn we benieuwd wat voor muzikale pareltjes de mannen dit keer uit hun speedo zullen schudden.

Organisator

Locatie

Sportcentrum Kardinge, Kardingerplein 1, 9735 AA Groningen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer