event afgelopen

Lezing Peter van der Schoor

0,00 EUR

Datum

10 Nov 2017 13:00 - 17:00

Beschrijving

Lezing: Shit happens: mislukte Supra constructies

Peter van der Schoor wordt regelmatig ingezet voor trouble shooting en heeft hier inmiddels veel ervaring mee. In deze voordracht worden verschillende failures besproken, bijvoorbeeld een ‘ratelende of gebroken kaak’. Via praktische casussen legt van der Schoor uit waarom het soms mis gaat bij protheses of kroon- en brugwerk op implantaten.

Hoe kan dit voorkomen worden?
Aan de hand van casussen beschrijft hij problemen met het design, materiaal, keuze & positionering implantaat, abutment connectie etc. Hiernaast komt het ‘fietsstuur’ aan de orde. Tevens belicht hij de esthetische wensen van patiënten met bijvoorbeeld kroon- en brugwerk in het front en waar je dan rekening mee dient te houden


No Show Fee Policy: inschrijven is niet vrijblijvend!
Deze lezing is gratis, maar inschrijven is niet vrijblijvend. We willen voorkomen dat er lege stoelen zijn terwijl we tegelijkertijd geïnteresseerden moeten teleurstellen. Gratis schriftelijk annuleren is mogelijk tot zeven dagen voor de bijeenkomst. In dit geval dus tot vrijdag 3 november 2017, 1300 uur. Let op: uw annulering is pas geldig na ontvangst van schriftelijke bevestiging (per e-mail) van de organisatie.
Na overleg met de organisatie het toegangsbewijs aan iemand anders overdoen is mogelijk (stuur een verzoek naar info@bvtandtechniek.nl). Bij annulering binnen 1 week van de lezing of 'no show' brengt de Branchevereniging Tandtechniek u een 'no show-fee' in rekening van 25 euro per persoon.

Programma:
13.00 - 14.00 Ontvangst en bijpraten met koffie/thee
14.00 - 16.00 Lezing Peter van der Schoor
16.00 - 17.00 Borrel

Deelname aan deze activiteit wordt gehonoreerd door het Kwaliteitsregister Tandtechniek.Organisator

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.