skip to main content

Leiden Cuban Salsa Party met DJ Manga & Cuban Ruban bij de Burcht (grote zaal!)

Laatste kans

Leiden Cuban Salsa Party met DJ Manga & Cuban Ruban bij de Burcht (grote zaal!)

Vanaf 6,00 EUR

Locatie

Datum

02 Jun 2024 16:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Zondag 2 juni is de Leiden Cuban Salsa Party met DJ Manga en DJ Cuban Ruban!

DJ Manga is een populaire en veelgevraagde Cubaanse Salsa DJ in Amsterdam, de mix die je kunt verwachten is: 90% Cubaanse Salsa met een beetje (ongeveer 10%) Bachata.

DJ Cuban Ruban is onze eigen Leidse DJ Ruben die Cubaanse Salsa draait met een snufje bachata.

WE HEBBEN EEN AANTAL TICKETS MET HOGE KORTING VOOR 5 IPV 12 EURO EN GEEN BOEKINGSKOSTEN MAAR OP=OP!

Regulier ticket voor de party is 12 euro geen boekingskosten!

Facebook evenement link: https://www.facebook.com/event...


Los van de party is er vooraf om 14.30 een volledige workshop Rueda door Anna & Jochem (vol uur) in dezelfde zaal. Daar zullen ook big discount tickets voor te krijgen zijn (leader en follower tickets zodat we er voor kunnen zorgen dat er genoeg leaders en followers zijn), de link zal hier geplaatst worden zodra deze online komen.

Locatie

Grand café de Burcht, Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer