Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

LCSP Cuban Salsa Party + Video Awards with Top DJ Rafi!

event afgelopen

LCSP Cuban Salsa Party + Video Awards with Top DJ Rafi!

Vanaf 8,00 EUR

Locatie

Datum

24 Nov 2018 20:00 - 25 Nov 2018 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Zaterdag 24 november is de unieke LCSP Cuban Salsa Video Awards Party met Top DJ Rafi! ❤️

Cuban Salsa Party van 22.00 tot 03.00 vrijwel NON-STOP met maximaal 10 minuten onderbreking om de winnaar van de hoofdprijs van 500 euro bekend te maken!

Gold Sponsor Ticket voor 8 euro, Platinum Sponsor Ticket voor 10 euro! (geen boekingkosten:)

Met jouw donatie help je om Cubaanse danscultuur te promoten! ❤️ 

Programma:

* 20.00 Award Video’s on the Big Screen! Watch the nominee video’s together.

* 21.00 Rueda Workshop with Michel Rodriguez Vigo!

* 22.00 Party with DJ Rafi!

* 00.30 Announcing the winner of the LCSP Cuban Salsa Video Award 2018! Who will win the 500 euro prize?

* 00.40 Party with DJ Rafi until 03.00!

Je kunt van 20.00 tot uiterlijk 00.00 je papieren stembiljet inleveren. Om middernacht gaan we de stembiljetten tellen en om 00.30 wordt de winnaar van de Video Awards bekend gemaakt!

Locatie

Leids Danscentrum Leids Danscentrum, Lammenschansweg 134A, 2321 JX Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer