Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Lazy Sunday Afternoon 20 mei

event afgelopen

Lazy Sunday Afternoon 20 mei

Vanaf 44,50 EUR

Locatie

Datum

20 Mei 2018 15:45 - 17:45
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De eerste Lazy Sunday Afternoon gaat van start, een nieuwe manier om je zondagmiddag gezellig in te vullen met vrienden en nieuwe bekende. Bij binnenkomst een glas Cava van het huis en tijd om te borrelen met een lekkere borrelplank. Om vervolgens over te gaan naar een driegangen 'shared Dining'. Alles wordt vers door de koks gemaakt, waar smaak voorop staat, en bewust gebruik van ingrediënten een vanzelfsprekendheid is.

Lazy Sunday menuprijs is 44,50 euro, wat is inclusief:
- Glas Cava bij binnenkomst
- Borrelplank voor jullie gezelschap
- driegangen menu (er is ook een vegetarische keuze)
- Loungy ambiance

De extra drankjes kunnen in het restaurant afgerekend worden.

We hebben maar beperkt de ruimte, dus reserveer op tijd jouw Lazy Sunday, wij hebben er zin in om je een leuke zondagmiddag te bezorgen.Organisator

Catering By Gort, verzorgt diverse belevingen waar lekker eten de boventoon voert.

Locatie

FoodCafe "Smederij" FoodCafe "Smederij", Mussenstraat, 1223 Hilversum

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer