Latin & Afro Vibes

24 Feb 2018 21:00 - 25 Feb 2018 03:00

Kolpinghuis Nijmegen B.V., Smetiusstraat 1, 6511 ER Nijmegen


IT`S JUST A DANCE, I WANNA SEE YOU DANCING: JOIN THE AMBIANCE AND FLOW OF THE LATIN & AFRO VIBES!
Dans, ontmoet, geniet en ervaar de flow van de Latin & Afro Vibes in het centrum Nijmegen. “One good thing about music is when it hits, you feel no pain” Laat de muziek door jouw aderen heen naar jouw hart en ziel raken,..daar zorgen de DJ’s voor, en de rest doe je zelf toch!?

De avond begint met een prachtige workshop Zouk lambada. Rishi en Barbara zijn bereid hun magisch, ervaring, technieken en flow met jullie te delen. . . . .

Top DJ’s trakteren jullie op de lekkerste Zouk, Kizomba, Bachata, Salsa en West Coast Swing muziek tracks. Deze keer komt er een extra zaal bij voor Afro beats, dat is lekker swingen met Afrikaanse dansmuziek van A tot Z (o.a. Azonto, Bongo, Coupé decale, Genge, Kudoro, Kwaito, Naija, Zouglou).

DRIE ZALEN:
Zouk / West Coast Swing
Kizomba / Bachata / Salsa
Afro dansen van Azonto tot Zouglou

WORKSHOP
Van 21.00 – 22.00u workshop Zouk lambada: Rishi en Barbara

MUZIEK
DJ Freddy draait een mix van de lekkerste Zouk en West Coast Swing-tracks afgewisseld met populaire nummers. DJ Latin Pro draait een mix van de lekkerste Kizomba, Bachata en Salsa-tracks afgewisseld met populaire nummers en DJ Dendy doet ook zijn dingen met lekkerste Afro beat-tracks afgewisseld met populaire nummers.

Entree €8,-
Entree met workshop 10,-