Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Kwantummechanica

event afgelopen

Kwantummechanica

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

30 Okt 2022 16:00 - 18:00

Beschrijving

Kwantummechanica gaat in tegen de logica van onze dagelijkse ervaringen. Het is daardoor veruit de meest bizarre theorie in de Natuurkunde. Deze theorie van de kleinste deeltjes is ogenschijnlijk absurd en tart de natuurlijke intuïtie van de mens. Dit gegeven heeft uiteraard vele studenten geïnspireerd om met creatieve experimenten de uitkomsten te testen. Het kon toch niet waar zijn dat de natuur echt zo in elkaar zit? Mede hierdoor is kwantummechanica inmiddels de meest grondig geteste en daarmee ook de meest positief bevestigde theorie aller tijden. Daarnaast is Kwantummechanica ook nog eens de meest nauwkeurige theorie in de Natuurkunde.

Kwantummechanica blijft echter zo controversieel dat het bij het algemeen publiek jammer genoeg de meest onbegrepen theorie is gebleven. Einstein is óók taboedoorbrekend maar de relativiteitstheorie is redelijk algemeen doorgedrongen in de programma’s van scholen en universiteiten. Kwantummechanica wordt nagenoeg alleen gedoceerd in de opleiding Natuurkunde. Ik wil toch een ultieme poging wagen dit taboe te doorbreken. Het gaat uiteraard niet om de formules of vergelijkingen maar om de principes achter de theorie. Ik doe graag een poging inzicht te geven in de wondere wereld van Kwantummechanica.

Kortom: zondag 30 oktober om 16:00 uur in de Zalm met daarna een gezamenlijk diner om het allemaal te verwerken.

Organisator

U heeft keuze uit 5 lezingen (Chaos, Ontstaan Heelal, Evolutie Heelal, Einstein, Kwantummechanica), waarbij nadruk ligt op de filosofische impact op mens en natuur. In mijn overtuiging vormt filosofie de inspiratiebron voor inzicht en creativiteit.

Locatie

De Zalm De Zalm, Markt 34, 2801 JJ Gouda

Sprekers

Kees Griffioen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer