skip to main content

kundalini Journey

kundalini Journey

Vanaf 55,00 EUR

Locatie

Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Met de kundalini Journey sessies leer ik jou hoe jij jouw Kundalini levensenergie, je innerlijke power, de bron van creativiteit kan aanvoelen en door je chakra's kan laten stromen op een veilige manier. 
Iedereen wordt geboren met Kundalini energie, bij sommige slaapt het echter nog.

Het leven kan druk zijn en emoties kunnen onderdrukt worden, mentaal verwerken wij veel mentaal maar het zenuwstelsel slaat veel op waardoor er Blokkades ontstaan bijvoorbeeld doordat oude pijn en belemmerende overtuigingen zich vastzetten in het lichaam. 

In de sessies die ik geef, zorgen we dat je hetgeen jou niet meer dient los kan laten, en transformeert in een gevoel dat jij wilt voelen.
Door middel van ademhaling, drukpunten en klanken nodig ik jouw lichaam uit om expressie te geven aan delen van jezelf die je onderdrukt hebt. Het opent energiestromen en bevordert de connectie tussen je lichaam en je hoofd.

Vervolgens kan jouw levensenergie geactiveerd worden. De levensenergie gaat voorbij aan alles wat je op bewust niveau weet en zorgt er voor dat je gaat leven volgens je authentieke zelf. Ik help je om te verbinden met hetgeen je ten diepste bent en om in te zien dat je niets hoeft te doen/bereiken om geluk te ervaren.

You got this! 

Locatie

Amsterdam, Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer