Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Kornuit SE22IONS: Falco Benz - Canvas Amsterdam - 4 juli

event afgelopen

Kornuit SE22IONS: Falco Benz - Canvas Amsterdam - 4 juli

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

04 Jul 2015 22:00 - 05 Jul 2015 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Samen met Kornuit gaat 22tracks op zoek naar de vakmannen anno nu. Voor de vijfde editie van Kornuit SE22IONS introduceren we het vakmanschap van Falco Benz, een producer en multi-instrumentalist uit Utrecht. Zijn liefde voor analoge synthesizers, gevoelige akkoorden en disco beats en drum computers is niet alleen hoorbaar, maar ook visueel zichtbaar via zijn retro stage set-up.

Falco begon zijn carrière twee jaar geleden nadat hij twee jaar de keyboard bediende voor artiesten zoals Benny Sings, Faberyeyo en Kyteman. Met zijn meest recente release “Long For The Light”, mikt Falco op een meer dieper geluid dan wat men zou verwachten. Een ding is zeker, op 4 juli brengt Falco Benz het zomer gevoel in iedereen naar boven in Canvasopde7e!

DJs: SHMLSS & Max Abysmal

Luister alvast hier: http://22tracks.com/ams/kornuitsessions

---

In een tweede seizoen 22sessions met #kornuit presenteert 22tracks in 2015 wederom zes geweldige acts. In deze ‘Kornuit SE22IONS’ filmen we een mini-documentaire, een live performance (één nummer) en een afsluitend live event op een toplocatie: Canvas. Alle artiesten beheren bovendien maar liefst zes weken een eigen 22tracks kanaal.

VVK: €10,-

Organisator

Locatie

Canvasopde7e, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer