Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

KONINGSKLAPPER: Sunshine, Pizzas on the house and too many DJs by FISSA & VRIJMIBODISCO

event afgelopen

KONINGSKLAPPER: Sunshine, Pizzas on the house and too many DJs by FISSA & VRIJMIBODISCO

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

26 Apr 2015 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

ONLINE TICKETS ARE SOLD OUT! WE HAVE LIMITED TICKETS AVAILABLE AT THE DOOR (€20,-) BETWEEN 20:00 - 21:00. FIRST COME FIRST SERVE!

Vrijmibofissa presents: KONINGSKLAPPER

DATE: April 26
LOCATION: Bar Italia & Paper Planes

After an epic FISSA NYE edition we decided to return once more to our favourite city location of Amsterdam: Bar-Italia. This time we team up with the ever so cool VRIJMIBODISCO! - Voor gevorderden.

VrijmiboFISSA is going to be the slammer of KING'S NIGHT!

We're kicking it off on the sunny terrace of Paper Planes at 17:00 and we will go on for more than 10 hours!!! Come early to enjoy the FREE wood-oven pizza’s until 20:00 and most of all enjoy the music brought by our monster killer line-up:

AREA 1 (FISSA):

WALTER LOOKS
A\M/S
HOPE & DIAPARI
LE KAZE

AREA 2 (VRIJMIBODISCO AT Paper Planes)

LES DEUXX
MIKEY BIEMANS
LUMIÈRE
KLAPROOS & ROGOR
VRIJMETSELAARS
PHILIP YOUNG

Tickets presale: 15,-
(free pizza from 17:00 - 20:00)

Tickets door: 20,-

Lot's of love,


Shilair Meriwani, Annemarie Van Gerrevink, Heleen Lalisang, Philip Young

Organisator

Locatie

Bar-Italia, Rokin 81-83 / Nes 96, 1012 KL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer