skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

KNUS minifestival 2023

event afgelopen

KNUS minifestival 2023

Vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

20 Mei 2023 13:00 - 21 Mei 2023 01:00

Beschrijving

KNUS minifestival 2023 is de tweede editie van het meest knusse festival van Nederland. Verwacht een warme sfeer, heerlijke (live) muziek, spektakel, kampvuur en de liefste mensen die je je kunt bedenken. En je mag uit je dak gaan;)

De muziek is vooral elektronisch (deephouse, techno, afrohouse etc), maar dit combineren we ook met live performances. Op de line up staan onder meer Milan Mes, Carline, DJ Socrates, Medium Handsome Guys, Han Here And Now en Lovestad!

Het terrein van ADM Noord heeft haar debuut als locatie voor een dergelijk festival. Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij deze geweldige, creatieve smeltkroes en vrijplaats mogen gebruiken.

Alle ticketopbrengsten gaan naar artiesten, techniek, de locatie en de aankleding. KNUS is van en voor liefhebbers en is alles behalve commercieel. KNUS wordt gerealiseerd door een groep vrijwilligers die streeft naar een intieme sfeer én volle uitbundigheid.

Info: www.instagram.com/knusfestival

Locatie

ADM Noord, Buikslotermeerdijk 95, 1027 GE Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer