skip to main content

Kleurplaten voor kinderen - Wat zijn de voordelen van "kleuren"

Kleurplaten voor kinderen - Wat zijn de voordelen van "kleuren"

Vanaf 88,00 EUR

Online evenement

Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Waarom is kleuren goed voor kinderen? De opvoeder van Pianeta Mamma legt uit waarom het zo belangrijk is dat kinderen leren kleuren en oefenen

Omdat kleuren goed is voor kinderen

Op een gemiddelde leeftijd van twee beginnen kinderen het leuk te vinden om hun "voetafdruk" op een blanco pagina achter te laten: het is een nieuwe manier om "zichzelf te versterken", om zichzelf anders te beschrijven en uit te drukken. gemakkelijk met online kleurtool Värityskuvia Lapsille. Na verloop van tijd worden deze vroege geschriften nauwkeuriger en zinvoller, en het kind vult ze geleidelijk met kleur. De kleuractiviteit voltooit de tekening en het kind leert het nauwkeuriger te doen. Kinderen en tieners moeten deze activiteit van de kleuterschool tot de middelbare school proberen. Maar waarom is het zo belangrijk voor kinderen om te oefenen met kleuren en kleuren, en waarom wordt deze activiteit aangemoedigd en gepromoot in alle klassen en klassen op school?

De voordelen van kleuren

 •  Stimuleert creativiteit 

kleuren is allesbehalve een eentonige en repetitieve bezigheid; kleurders ontdekken dat het op veel verschillende manieren kan worden gedaan, in veel verschillende kleuren, met de meest uiteenlopende materialen en alternatieve technieken; de mogelijkheid hebben om te kiezen volgens uw eigen smaak en doel, om de voldoening te ervaren van het leven geven aan een volledig uniek en persoonlijk product.

 •  Verbeter de concentratie

Omdat het ervoor zorgt dat degenen die zich eraan wijden het werk van begin tot eind uitvoeren, opgaand in het plezier en de ontspanning die uit deze activiteit voortkomt; Een colorist kan tijdelijk vervreemd raken van 'negatieve' gedachten en zich uitsluitend concentreren op het inzicht dat ze maken. Degenen die visueel niet afmaken waaraan ze zijn begonnen, krijgen negatieve feedback omdat hun tekening in hun ogen en die van anderen duidelijk onvoltooid blijft: dit op zich is al een stimulans om het af te ronden en op de best mogelijke manier uit te voeren.

 •  Verbeter je fijne motoriek 

Het is ook een uitstekende oefening om de hand-oogcoördinatie en daarmee de ontwikkeling van de fijne motoriek te verbeteren en te versterken; naarmate kinderen ouder worden, worden ze meer en meer specifieke jongens die in staat zijn om hun kleurvaardigheid technisch te verbeteren en deze verworven vaardigheid uit te breiden naar andere gebieden waar ze dezelfde precisie en consciëntieusheid toepassen.

 •  Verhoogt de expressiviteit

de kleur en het gebruikte materiaal worden een middel om de innerlijke wereld uit te drukken; met de kleurkeuze en de manier waarop deze wordt aangebracht, geven het kind en de jongen een stem aan hun gevoelens, zelfs aan degenen die om verschillende redenen niet willen of kunnen verwoorden. Kleur komt waar woorden tekortschieten  en wordt  een instrument voor de diepste en meest oprechte stemmingen,  en in die zin verhoogt het het vermogen van de auteur om zich uit te drukken, die zich er misschien meer of minder van bewust is.

 •  Wennen aan het respecteren van de regels

uiteindelijk leren eerst het kind en dan de jongen om binnen de lokalen te blijven, grenzen en grenzen te respecteren. In die zin raken ze gewend aan het volgen van instructies en regels; soms zijn ze vrij om te kleuren zoals ze willen, soms moeten ze instructies volgen. Zo ervaren ze door vrij en/of begeleid kleuren afwisselend  vrijheid en discipline, creativiteit en discipline.

Straat: Skinnarilankatu 6
Stad: Lemi
Staat / Provincie / regio: Zuid-Karelië
Telefoon: 050 198 5358
Postcode: 54710
Landcode: 358
Land: Finland
Skinnarilankatu 6 - Lemi - Zuid-Karelië
- Contactpersoon: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

Organisator

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer