Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Klassiek in de Loods: See Scriabin!

event afgelopen

Klassiek in de Loods: See Scriabin!

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

19 Feb 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

19 februari hebben we een nieuwe bijzondere editie van Klassiek in de Loods. Hierbij worden er op de piano stukken gespeeld van de Russische componist Scriabin (1872-1915). Een artiest die, net als Kanye West en Vincent van Gogh, leed aan de zintuigelijke aandoening synesthesie waarbij zintuigen door elkaar lopen en bijvoorbeeld kleuren worden geproefd of muziek kan worden gezien. Zijn grootste meesterwerk was het ‘Mysterium’, een concert dat een week lang zou duren en zich af zou spelen in de Himalaya waarbij natuurlijke elementen als zonsopgang en de geuren uit het gebied een groot onderdeel van het concert waren. De lat lag behoorlijk hoog bij meneer Scriabin mogen we wel stellen. Helaas stierf hij voordat zijn stuk ‘Mysterium’ af was en heeft het concert daarom helaas nooit plaatsgevonden.

Tijdens Klassiek in de Loods: See Scriabin! zal er, in de geest van Scriabin, veel focus liggen op visuele interpretaties van zijn muziekstukken. Zo zal er tijdens het door Helena Basilova gespeelde piano-concert een visuele show te zien zijn van Deframe, geïnspireerd op de muziek van Scriabin.

Earliest birds (UITVERKOCHT)
Early birds (UITVERKOCHT)
Pre-sale ticket: €17,-
Deur ticket: €20,-
Restaurant Combi Ticket: €45,-
(3 gangen menu incl. gereserveerde eerste rang zitplaats)
Groepsticket: €60,-
(Geldig voor 4 personen die tegelijkertijd naar binnen gaan)

Aanvang 20.00
Start concert 21.00

Klassiek in de Loods is een productie van Amsterdam Roest en 24Classics.

Mede mogelijk gemaakt door:
Mason & Hamlin Amsterdam www.masonhamlin.nl
Amsterdam Fonds voor de Kunst

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer