Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Klassiek in de Loods: Kerstnacht

event afgelopen

Klassiek in de Loods: Kerstnacht

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

24 Dec 2015 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Het is weer tijd voor Klassiek in de Loods! En wel een heel speciale editite. Traditiegetrouw brengen we je weer een warme en klassieke Kerstnacht.

Niemand minder dan het Camerata RCO - members of the Royal Concertgebouw Orchestra zullen je oren voorzien van de geluiden uit Bruckner 7 onderleiding van dirigent Olivier Patey in de karakterastieke loods van Amsterdam Roest.

Tickets zijn nu verkrijgbaar! Ook tickets in combinatie met een overheerlijk 3-gangen menu in Restaurant Roest!
(De groeptickets zijn voor vier personen en staan dus op één ticket, helaas geen combi tickets mogelijk maar uiteraard kan er wel gereserveerd worden voor het 3-gangen menu via reserveren@amsterdamroest.nl)

Aanvang: 20.00
Concert: 22.00
Na afloop: DJ Samidi in het café

Tickets:
Regulier €17,-
Groeps €60,- (4 personen) (UITVERKOCHT)
Diner combi €45,- (UITVERKOCHT)

Special tickets
Maria's gratis
Zwangere vrouwen gratis
En vooruit, je oma mag ook gratis mee!
- MAIL naar janique@amsterdamroest.nl - ONDERWERP: "Klassiek tickets actie" - MELD je op de avond bij de gastenlijst -

Klassiek in de Loods is een samenwerking tussen Amsterdam Roest & 24classics

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer